USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За що луцька журналістка «побила» організатора концерту? РЕПОРТАЖ

12 Лютого 2014 12:12
Увійшла до приміщення облмуздрамтеатру на запрошення керівництва установи, а вийшла - у супроводі міліціонерів як злісний порушник громадського спокою. Такими будуть спогади журналіста Інформаційного агентства Волинські НовиниОлени П’яних (Маюк) про приїзд у Луцьк народної артистки Грузії Тамари Гвердцителі.

- Алло! Мене звати Петро Онисько. Канал ICTV, організатор концерту Тамари Гвердцителі. Будь ласка, наряд міліції в облмуздрамтеатр. Тут молода дівчина дебоширить, голосно кричить, нецензурно лається, побила мене і намагається зірвати концерт Тамари Гвердцителі. Сама Тамара про це вже знає і готова свідчити.

Хто такий Петро Онисько?

Пошукова мережа Google інформує, що Петро Онисько – уродженець Ужгорода, представник концертної агенції «Флібон», один із перших випускників кафедри журналістики Ужгородського національного університету. Перший, але вочевидь, не найкращий.

За декілька годин до початку концерту

- Алло! Доброго дня! Вас турбує випусковий редактор Інформаційного агентства Волинські Новини Альона Трохимчук. Ваш номер мобільного мені надав заступник директора драмтеатру Ігор Власюк. Як інформаційні партнери ми зацікавлені висвітлювати концерт. Яким чином це зробити найкраще?

У відповідь чоловік на ім'я Петро Онисько грубо відповів: «А з чого ви взяли, що інформаційні партнери і що ви - інформаційне агентство? Всі питання до того, хто дав мій стільниковий».

Спеціально для Петра Ониська

Інтернет-видання «Волинські новини» заснували у 2008 році. Це найперший електронний ЗМІ Волині, який сформував власну багатотисячну читацьку аудиторію. Видання, згідно зі статистикою Google, постійно читають у багатьох країнах світу, щодня він має приблизно 15 тисяч унікальних відвідувачів. Регіональні новини, інтерв’ю, аналітика, журналістські розслідування, власні проекти ВН, блоги, веб-камери формують якнайповнішу картину життя і розвитку Волині.

З 28 травня 2013 року видання отримало свідоцтво про державну реєстрацію інформаційного агентства як суб'єкта інформаційної діяльності, тож є повноцінним засобом масової інформації.

Головне гасло, яке сповідує видання – достовірно, аргументовано, оперативно висвітлювати більшість сфер життєдіяльності Луцька, Волині та України. Завдяки цьому, публікації активно поширюються в соціальних мережах, викликають резонанс у суспільстві.

Про співпрацю з облмуздрамтеатром і культурно-масові заходи у Луцьку

Волинські Новини не один рік співпрацюють з представниками Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка в сфері інформаційного партнерства. Стосувалося це і концерту Тамари Гвердцителі у Луцьку, що чітко засвідчує інформація, розміщена на афіші.


Так, на запрошення заступника директора облмуздрамтетатру Ігоря Власюка, журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини прийшла у театр, але перед залою охоронець у грубій формі заборонив їй пройти до зали. У цей момент швидко примчав Петро Онисько.

Чому насилля чоловіка над жінкою ховається за гучним ім’ям грузинської співачки

Без жодних пояснень організатор концерту спробував виштовхати сходами Олену П’яних. Журналістка не заперечувала підкоритися наказу охоронців, однак пред’явила журналістське посвідчення, намагалася пояснити, як опинилася у приміщенні театру і з якою метою бажала пройти до зали.

Проте Петро Онисько поводив себе вкрай неадекватно. Він був агресивний, постійно жестикулював перед обличчям жінки, використовував нецензурну лайку, шарпав її за одяг і штовхав. Хто б міг уявити, що така поведінка горе-організатора концерту залишиться непоміченою майже півсотнею осіб, які у той момент перебували у холі театру.

Згодом у листі-претензії до культурного закладу (повний текст подано нижче), згадана особа-організатор «відпишеться» «іменем директора» ООО «Студия Тамары Гвердцители».

Тим часом до театру прибув екс-керівник області

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, колишній голова ОДА Борис Клімчук свою відставку «відсвяткував» концертом Тамари Гвердцителі. Перші діячі культури і мистецтва області так перейнялися зустріччю вельмишанованого гостя, що проігнорували волання оскаженілого чоловіка. Лишилося «непоміченим» ними й те, що організатор вхопив журналістку за руку й силоміць, без верхнього одягу, намагався виштовхати на вулицю, коли на дворі було, щонайменше, 10 градусів нижче нуля. Більше того, чоловік не підпускав дівчину до гардероба, аби вона забрала своє вбрання.

Скарб під сімома замками, а ключник хто?

Ображених і обурених на організацію концерту того вечора було чимало. Це засвідчили також працівники театру. Так, наприклад, дівчина-адміністратор - своє ім’я вона не назвала - стежить за порядком під час концерту, перебуваючи безпосередньо у вхідних дверях до зали, власне, всередині приміщення.
Їй Петро Онисько особисто заборонив хоча б піднятися в концертний хол. Зі слів ще однієї з працівниць театру, відвідати концерт не змогли навіть представники адміністрації театру. І це при тому, що зала була напівпорожньою. Можливо, саме цей факт обурив організатора і він зганяв злість на журналістах та адміністрації. Зауважимо, вартість квитка становила від 200 до 800 гривень.

Також не змогли потрапити на концерт люди, які з об’єктивних причин спізнилися на дійство або намагалися повернути квитки назад у касу і забрати гроші.

- Доброго дня, Ви казали, що можна квитки повертати. Ось, я вже не хочу цього концерту! Поверніть мені кошти! – обурюється лучанка Антоніна.

- Нічого не повертаємо, - Петро Онисько раптово змінив своє рішення щодо квитків. А, можливо, на нього якимось чином вплинула присутність працівників міліції, які вже приїхали на виклик щодо «п’яної журналістки-дебоширки»? Усіх «незадоволених» глядачів, у яких виникли труднощі, організатор виставив за поріг театру.

Без сумніву талановита, всесвітньовідома співачка Тамара Гвердцителі під час концерту неабияк захопила свого глядача, вона подарувала хвилю позитивних емоцій, тричі виступила на «біс». Але чи знає сама Тамара Гвердцителі, як і хто її іменем принижує честь та гідність відвідувачів концерту. Чи відомо їй, що така особа як Петро Онисько у спілкуванні з поціновувачами таланту співачки, висловлюється винятково в грубій формі та ще й застосовує насилля?!

Алло! Міліція?

Спантеличена нахабством, агресією, неприязню і непрофесійністю особи, яка назвалася Петром Онисько, журналістка запропонувала викликати міліцію. Чоловік зметикував досить швидко і вже сам телефонував на «102», мовляв, невідомі заважають проведенню концерту, який, до слова, на той момент ще не розпочався. Через 20 хвилин черговий патруль прибув на місце події. Правоохоронці були готові брати свідчення у заявника, нібито постраждалого, побитого від рук тендітної жінки - нижчої зростом і, як мінімум, удвічі дрібнішої статури.

Однак сам Петро Онисько відмовився давати пояснення представникам міліції, мотивуючи це тим, що правоохоронці непрофесійно здійснюють свої обов’язки. Суть його претензій - у тому, що вони надали слово «нападниці» і запропонували вислухати її пояснення.

Післямова

Заступник директора облмуздрамтеатру Ігор Власюк, якого у листі-претензії звинувачують у сприянні зриву концерту, повів себе, насамперед, професійно, витримавши всі домовленості про співпрацю з Інформаційним агентством Волинські Новини, а по-друге, достойно відповів Петрові Ониську і його співорганізаторам: «…не допускати надалі до організації культурно-масових заходів Петра Ониська доти, доки він не зробить відповідних висновків».

Правову оцінку діям Петра Ониська дадуть правоохоронні органи. Зараз справа перебуває на розгляді. Міліціонери взяли свідчення у людей і офіційно задокументували, що Петро Онисько застосував силу і грубе поводження до громадянки Олени П’яних під час виконання нею професійних обов’язків, а також, викликавши міліції на місце події, відмовився у присутності свідків підтвердити, нібито, агресивну поведінку Олени П’яних і зрив нею концерту Тамари Гвердцителі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 50
Роман Показати IP 12 Лютого 2014 12:37
Дааа... Повно різних уродів крутяться навколо подібних заходів, все так і хочуть щось урвати... Оленка - тримайся! А чинуш, починаючи з керівника управління культури ОДА Лисюка, директорів і замів Гливу і того Власюка - давно треба поганою метлою гнати!!!
чужий до Роман Показати IP 12 Лютого 2014 13:04
А Лисюк, то, часом, не батько вбивці-прикордонника?
Роман до чужий Показати IP 12 Лютого 2014 13:09
Він самий...
111 Показати IP 12 Лютого 2014 12:41
бугай бл**ь!
кУлЄгА Показати IP 12 Лютого 2014 12:48
Йопта, це ж що таке робиться? Дожились...
Бачила Показати IP 12 Лютого 2014 13:44
Була присутня при цьому конфлікту. Бачила як ця тендітна пані намагалась прорватись нахабно. Тоді ще міліціянти казали, що їй не поздоровиться. ЇЇ вистежать
лучани Показати IP 12 Лютого 2014 13:49
Дзвонить на мобільний,номер якого власник не давав,а потіи нахаляву хотіла послухати концерт.То хто винен?
читачка до лучани Показати IP 12 Лютого 2014 14:29
Як на заляву? У неї квиток!!! навіть у поясненні застпника директора це є 300 рублів взяли а тоді погнали в спину?
весна Показати IP 12 Лютого 2014 13:55
то та маюк, що недавно на волинському працювала, потім на аверсі, а тепер уже на волинських новинах? шустра, отепер зрозуміло, чого інші були спокійні, коли їх не допустили до гвердцителі, а пані образили. мабуть, треба вміти спілкуватися з людьми, тим більше, з такими неадекватами, як той пан від співачки - бачиш хамло - зійди з дороги, не спускайся до його рівня. якщо ти сам не такого рплінтуса. хама мають ставити на місце мужики, а не писарі. а концерт був хороший.
О-да!!! Показати IP 12 Лютого 2014 14:07
Вирішила пропіаритись
Человек Показати IP 12 Лютого 2014 14:49
Организатор всё правильно сделал. Они имеют полное право отказать журналистам. Вы наверное не знаете как это происходит в Киеве да и во всём мире. Статья простой вы*ер обиженной фанатки. Про аккредитацию нужно договариваться минимум за несколько дней.
Человеку до Человек Показати IP 13 Лютого 2014 22:24
Ти, чудо, прочитай хоч раз Конституцію, яка гарантує журналісту право перебувати будь-де, окрім як на режимних об’єктах без спеціального дозволу. Конституція гарантує право збирати інформацію. І на концерті вона мала повне право бути, тим більше, що купила квиток. А щодо акредитації, то її спочатку оголошують, а потім акредитовують. На Гвердцителі, яку, до речі, в Грузії вважають зрадницею, акредитації не було.
шоуБіzz до Человеку Показати IP 17 Лютого 2014 11:18
Чудо ти! Конституція до приватних концертів, які проводяться не за державний кошт, ніякого відношення немає! Ви журналісти вже дуже себе несете, а потім уххх як боляче буде падати...!!!
анонімус Показати IP 12 Лютого 2014 14:56
а проблема-то в чому?
лучани Показати IP 12 Лютого 2014 14:58
Біографія "журналістки" розкаже все. Нехай диплом оприлюднить.
Анонім до лучани Показати IP 13 Лютого 2014 22:26
Ще одне чудо. Людина може не закінчувати факультет. за спеціальністю якого працює І бути кращим фахівцем, ніж той. хто має відповідний диплом. Тож підітрися своїм, якщо хоч щось маєш. Бо ти не компетентне ні в чому.
юрко Показати IP 12 Лютого 2014 15:14
Уважаемые "Волинські новини". Да будет вам известно, что сайты - это не СМИ. Вот когда зарегистрируетесь, как СМИ, тогда и ими назоветесь.
читав до юрко Показати IP 12 Лютого 2014 15:17
ясно ж написано, інформаційне агентство. Значить ЗМІ. Навіть була публікація і свідоцтво, що зареєстровані.. десь з травня.
юрку Показати IP 12 Лютого 2014 15:32
ВН- как раз СМИ. Дилетант
колега Показати IP 12 Лютого 2014 15:34
Знаю Олену лише візуально і нічого не має проти неї, але пораджу: не варто переоцінювати свої можливості і свою значимість в суспільстві, на кшталт, «я – журналіст, і без мене земля не буде обертатись!». Буде обертатись – і без Олени Пяних, і без Познера разом з Сорокіною і Парфеновим, і навіть без «голубого» Романа з 5-го каналу, і Цеголка з Піховщеком. Це – «хвороба» з волинського телебачення, яка важко піддається лікуванню. Та й, як бачите, ВН не пропали без десяти-п’ятнадцяти рядків про співачку. Про неї більше написано, ніж про Жану д’Арк. До речі, ми самі створюємо «враження» і «імідж» того, про кого намагаємось щось написати. І так іноді створюємо, що від нашого брата довго нудить. Колись давно Ірина Фаріон (ще працюючи у «Високому замку»), таке написала про Василя Зінкевича, що в нього й досі алергія на хомо пишучих. То ж, давайте працювати так, щоб людей не нудило від нашої праці.
грузІІІн Показати IP 12 Лютого 2014 15:58
Ну не попала на халяву на концерт подумаєш)))
Milentochka Показати IP 12 Лютого 2014 16:21
Які ви тут усі злі. Ніхто не каже про те, що чоловік підняв руку на жінку "Він був агресивний, постійно жестикулював перед обличчям жінки, використовував нецензурну лайку, шарпав її за одяг і штовхав" Будьто вона лікарем, домогосподаркою, журналістом. Чоловік підняв руку на жінку - і все, який він після цього чоловік. А тим паче організатор культурно-масових заходів. І одна і друга сторона повинні вміти працювати у стресових ситуаціях. Тому не варто зводити все до піару. Журналістка засвідчила факт чоловічого хамства і непорядності - крапка. Нехай йому буде соромно!
Дід Парафін Показати IP 12 Лютого 2014 17:00
Ото-то так! Заплатити 300 гривеників ще й по горбу отримати!
дідо Показати IP 12 Лютого 2014 17:09
Якби вона проходила за квитком,то б ніякого скандалу не було б. А так, дівчина козиряла,що її запросив заст.директора. Напевно не перший раз користивалася халявою, а тепер попалася.
Павло Показати IP 12 Лютого 2014 17:29
це не її квиток, там на концерті була зовсім інша людина з квитком. напевно після концерту у смітнику підібрала для написання резонансної статті.
Svitlana Показати IP 12 Лютого 2014 17:31
Петро Онисько нормальний чоловік, нам не вистачало на 5й квиток і він нам його як джентельмен спрезентував, так що не вірте написаному вище.
анонім до Svitlana Показати IP 12 Лютого 2014 17:48
Це після інциденту?Ну це вже геть дико!
Анонім до Svitlana Показати IP 13 Лютого 2014 22:28
Бо не було кому йти на той концерт.
Юра Показати IP 12 Лютого 2014 17:43
а хто така Гвардцители, я і не знав якби не конфлікт прочитав. Не треба ходити на всяких грузін!
Домбровски Роман Показати IP 13 Лютого 2014 01:04
Ой я вас прошу, кто то не правильно или не вовремя аккредитовал журика, и какой то журик почувствовал себя пупом вселенной.... Я бы тоже выгнал если бы на мой концерт ломился не аккредитованный человек, который мне там нафиг не нужен. На таких концертах статейки дефакто никого не волнуют. Это тур - соруби бабло. Да и кому я это рассказываю?
Анонім до Домбровски Роман Показати IP 13 Лютого 2014 22:30
А хто ти такий, щоб на твої концерти хтось ходив. Ти спочатку добийся, а потім думай виганяти.
хто-хто до Анонім Показати IP 14 Лютого 2014 09:42
чмо жидівське і заздренне
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2014 01:07
Ну як вже це остогидло... Невже журналісти ніколи не повинні бути культурними, ввічливими, поважати закони тощо? Ну якби зайшла до театру, попросила зустрічі з тим Ониськом, попросила б дозволу взяти інтерв'ю, то і не було б інценденту, скоріш за все. А так - я журналіст, я маю право, ви повинні, дайте номер телефону... Так, це національна особливість, але ж Гвардцетелі не українка, це теж треба враховувати, не можна думати що всі безкультурні та неосвітчені.
Домбровски Роман до Лучанин Показати IP 13 Лютого 2014 01:11
Просто кое кто почувствовал возможность получить награду "жертва года"... Черный пиар тоже пиар
voliynianka Показати IP 13 Лютого 2014 09:03
прочитала коментарі і стало бридко - зібралося бидлоття і коментує, навіть не вникаючи у суть!!! Журналістку можна було б не пустити, відмовити в іншій формі, але не хамити і не викликати міліцію- адже не було підстав для виклику. Люди, опамятайтеся - якщо для вас така поведінка всяких "ониськів" є нормою, то вам треба жити у печері, а ні - то висіти на пальмі, зачепившись хвостом. - бидлятиною від ваших коментарів так і тхне.
Іванко до voliynianka Показати IP 13 Лютого 2014 11:24
Підтримую. Якби чемно пояснили сумніваюсь що вже так там та журналістка просилася на концерт. А якщо каже, що інформаційні спонсори то все понятно. Спочатку організатори хочуть розпіарити концерт на все погоджуються щоб писали про подію. А як доходить до діла - то вони підписуються: Москва...директор Гвердцителі. А де у цьому поясненні про хамство з боку журналістки до Ониська???! Вчепилися до Власюка. Може ще Онисько хотів його звільнити?? У московському поясненні фамілії "ониська" там взагалі немає. Якась підставна особа, яка захотіла зірвати куш, а тут півзалу, а тут ще хтось щось хоче там написати. Нафіг - подумав Онисько. А я скажу - нафіг нам таких організаторів і такі концерти, де мало в морду не б’ють!!!! Та ще й кому - дівчині. Ч***мир!
синиця море підпали Показати IP 13 Лютого 2014 10:14
Цікаво, стільки шуму і писанини з нічого. Пук в воду. Так рвалась журналістка до співачки, ніби вона - державний злочинець. Жах! Усе місто підняла по тривозі. Розумна людина сиділа б тихенько і сопіла б в три дірки, раз вже так трапилось. А що, немає інших шляхів привернути до себе увагу? Можливо, зробити пару журналістських розслідувань по корупції чиновників, про те, як захоплюють землю, як обдурюють людей? Чи клепки на це немає? Відомі люди з культури з іронією ставляться до таких видань, якщо не з презирством.
Закон до синиця море підпали Показати IP 13 Лютого 2014 19:14
Розумна людина говорить і відстоює своє право цивілізовано, вона ж розказала міліції про конфлікт і на Грибоєдова поїхала. ще й про свідків не забула. А він чмир викликав міліцію і пох***рив. То йому журналістка не така, то йому міліція сяка... Завтра вже глядачів буде по кольору очей і розмаху д**пи підбирати. Так все одно не можна, треба шукати слова, а не кулуками махати. Ото тоді й майданів не буде.
жиду домбровському Показати IP 13 Лютого 2014 15:58
тобі жидмане до Оленки Пяних, як до Парижу рачки... розкажи краще про свій гадюшник Кофеїн,який варто було б перейменувати в кокаїн-із за друзів твоїх наркоманів,які там курять і нюхають всяку гидоту наркотичну. сьогодні мною була написана заява в прокуратуру,так що готуйся,голубок....
до Milentochka Показати IP 13 Лютого 2014 16:47
Оце ти насолила людям. Не боїшся ходити по місту вечорами?
уважать надо себя Показати IP 13 Лютого 2014 20:41
жиурналисты тоже зрители, а зрители покупают билеты, вообще-то. нахаляву или по выпрошенным пригласительным - это низко. уважать надо себя в первую очередь
Лучанка Показати IP 14 Лютого 2014 02:10
Пяних, хто в курсі, ще та змія підколодна.
юрко Показати IP 14 Лютого 2014 12:39
Действительно, надо перестать халявничать. Всем известно - только прес-конференции бесплатны. А если вас лично пригласил организатор, он обязательно вручит приглашение. Вот тогда это все красиво и правильно. Что касается СМИ, то еще раз напомню : сайты по законодательству не СМИ, надо регистрироваться как СМИ, это всем известно.
офіційно до юрко Показати IP 14 Лютого 2014 12:42
ВН - зареєстровані ЗМІ. Інформаційне агентство. офіційно від 28.05.2013
Всезнайка до юрко Показати IP 14 Лютого 2014 15:17
ой я вас умоляю, ну не должен журналист за все концерты, парады и т.д. и т.п. платить если он на редакционном задании никакой зарплаты не хватит. Они ж ведь везде бывают. И перестань об этом спорить. Такаю уж артистка желанная в городе, что пол зала собралось. я так понимаю организатор был против журналыстки чтобы писала об этом дабы не сорвать концерты в других городах... и если б мне так хамили, то я бы уже и с двумя билетами туда не пошел... Пётр погорел на концерте да и все. А девчушка правду расказала о другой стороне организации, а вы тут пираньи - на халяву-на халяву, раскудакались... плохой зверек ведать живет в нутри - жабулька.
Петрович Показати IP 19 Лютого 2014 12:19
Люди заробляють по 1000 гривень за місяць роботи на розпилці дерева, а баригі і мінти ходять на концерти Гварцетелі за 800 гривень, поміняйте щось спочатку, а то язикі в жопу засунули і музику слухаєте,естети!Зручно вам там?
Мисткиня Показати IP 19 Лютого 2014 19:42
А мені з грузинських виконавиць більше подобається манера виконання Нані Брегвадзе та Ніно Катамадзе) Оленко, тримайся! То й "чайникові" має бути зрозуміло, що раз ВН дали анонси концерту, стали інформаційними спонсорами, то апріорі ти мала право на висвітлення події. Може хтось не знає, але така практика на Волині діє роками. Такий собі творчий бартер) Із такими "морданями" з кулаками Європа нам каже "аріведерчі"(((
Читач Показати IP 21 Квітня 2014 13:49
Вы не знаете Петра - организатора . Это то еще приведение. Для него оскорбление как кислорд. Никто уже с этим неадекватом работать не хочет. Ему надо лечить нервы , и показаться психологу!!!
Лена Показати IP 21 Квітня 2014 13:52
Придурок, разве не видно по его виду
Оксана Показати IP 6 Листопада 2014 15:14
Нахабний Онисько образив свою колегу! Мабудь його заздрощi взяли, що вона за фахом працює. Мерзенний тип цей Онисько!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus