USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучани зберуться, щоб підтримати кримчан

3 Березня 2014 08:41
Громадські активісти Луцька проти будь-яких військових дій на території України, зокрема й в Криму.

«Ми не хочемо війни, ми хочемо миру і спокою! Крим – це Україна! Запрошуємо вас долучитися до громадської акції, підтримати кримчам та недопустити ескалації конфлікту, який підживлює Російська Федерація. Заходьте на Театральний майдан 3 березня о 13:00», - йдеться у повідомленні громадських активістів.

«Півострів довгий час знаходиться під зомбуванням сторонніх антиукраїнських сил, котрі всіляко намагаються спровокувати мирних жителів та українську владу до конфлікту, нав’язуються ідеї вторгнення до Криму радикальних націоналістичних сил, що є абсурдом по своїй суті. Ми щиро поважаємо автономію Криму, вільний вибір кримчан щодо майбутнього, російську мову і усі общини що проживають на території автономії. Проте, вважаємо, що не можна вести діалог під дулом кулемета, що присутність військових сил не може бути запорукою чесних і відвертих переговорів. Революція перемогла, і тепер треба закачати рукави та разом творити нову Україну, де буде комфортно жити росіянам, українцям, татарам, та усім національностям, що проживають у нашій державі», - розповідають активісти.

Небайдужих лучан запрошують на Театральний майдан 3 березня о 13:00. З їх слів, слід підтримати кримчан громадською акцією, вітається символіка Криму та України. Не допустимо війни!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Данильчуку і Гусю Показати IP 3 Березня 2014 08:55
Ви військовозобовязані , то не на майдан а в військомат і по направленню.Крикуни ви.
Анонім до Данильчуку і Гусю Показати IP 3 Березня 2014 09:59
ВОЛИНЯНИ!!! ОЗВУЧУЄМО, ПИШЕМО АДРЕСИ правого сектору, гузів їх рідних та близьких ... для проведення народної люстрації!!! ЯК ВОНИ З УКРАЇНЦЯМИ, ВОЛИНЯНАМИ, так і ми будемо робити з ними, відповідь буде адекватною (закликали до зброї - зброя є, коктейлі молотова також)!!! ПЕРЕВІРИМО, у разі підтвердження НЕГАЙНО ВІДРЕАГУЄМО!!!!!!!!!!
сектор правди Показати IP 3 Березня 2014 09:14
Щоб Кримчани повірили і були впевнені у підтримці, треба щоб з мапи України зникли Парубій, "Сашко Білий", Данильчук і Ко. і Тягнибок язика прищимив!!! А інакше ну ні як...:(
Овруч Показати IP 3 Березня 2014 09:20
Войны не будет . РФ не дала денег на войну с Россией
Я Показати IP 3 Березня 2014 10:33
Ну, не час, люди, не час!!!!!!! Моліться Богу краще зараз, а не брудом поливате один одного!!!!!!!!!!!
Лісник Показати IP 3 Березня 2014 11:07
Тільки на майдан. Мобілізувати є кого, а вдягнути, видати зброю та прокормити військових намає за що. Тому тільки на майдан, покричати і по домівках. В ліс лише не йдіть, не кричіть, там ж бо так затишно, так спокійно... А ще мало не забув. Військових командирів "пролюструвати" на майдані: на коліна, по морді, і тоді вже точно можна на Крим... Доречі. Дачі в криму в багатьох є? Ті у кого є, хай вже їдуть, забирають і поселяють бійців правого сектору, самооборони майдану і т.д. і т.п., готуються до люстрації і протистояння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus