USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Як лучани зустріли Новий рік у центрі міста. Фото

1 Січня 2018 08:55
От і настало свято Нового року. Цей час сповнений очікуваними дивами, прийдешніми позитивними змінами та всезагальним оптимізмом. Аби зустріти 2018-й рік просто неба, біля головного ялинкового тріо міста на Театральному майдані зібралися десятки лучан. Як завжди, у новорічну ніч на центральній площі міста працювали ятки зі святковим крамом: повітряними кульками, іграшками, солодощами, різдвяними сувенірами та патріотичною символікою.

Дехто прийшов відсвяткувати родиною, разом із дітьми, вистачало теж компаній молоді. Усі веселилися та фотографувалися на згадку, зокрема біля ялинок, новорічних ілюмінацій і тварин-символів нового року.

Найперше в новому році лучани відкорковували шампанське, запалювали бенгальські вогні, запускали салюти, бажали одне одному всього лише найкращого та загадували бажання, які за традицією обов’язково мають здійснитися протягом року.
Як розповів львів’янин Юрій, він випадкового потрапив на святкування Нового року до Луцька, адже мав зовсім інші плани: разом із другом він планував зустріти 2018-й рік у Бресті, але через проблеми на кордоні змушений був добиратися автостопом до найближчого міста, яким видався саме Луцьк.

«Ми зустріли новий рік тут, залишили свої речі в камері схову і на ранок плануємо вернутися назад до Львова», – поділився хлопець і додав, що такому збігу обставин не надто засмутився.
«Усім миру, міцного здоров’я, нехай усі мрії збуваються у новому 2018-му році», – побажав усім лучанам Ігор, який прибув до нашого міста на святкування із Львівської області.
Колектив Інформаційного агентства Волинські Новини приєднується до вітань і бажає усім, щоби новий 2018-й рік був наповнений найцікавішими подіями, найкоханішими людьми, емоціями, від яких зриватиме дах, і найдивовижнішими пригодами. Миру, любові, віри у краще та успіхів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus