USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани пікетували мерію. ФОТО. ВІДЕО

27 Лютого 2013 10:44
Понад пів сотні громадян взяли участь у мирному зібранні щодо оскарження рішення міськради про реорганізацію сфери охорони здоров’я у Луцьку.
Пікет відбувся під стінами Луцької міської ради 27 лютого.
Лучани встали на захист Луцької міської поліклініки №3, яку міська влада хоче шляхом реорганізації змінити на Центр надання первинної медико-санітарної допомоги. А це має відбутися у межах медичної реформи, рішення про яку прийняли на сесії міськради, що відбулася 18 грудня 2012 року.
Так, громадяни організували збір підписів щодо організації громадських слухань для вирішення цього питання.
А на пікет люди принесли транспаранти, на яких зазначили, що рішення прийняли шляхом так званого кнопкодавства.
Нагадаємо, нещодавно відбулося судове засідання за позовом депутата міськради Андрія Осіпова до міськради щодо цього, де обранець громади надав суду відеозапис із засідання грудневої сесії як доказ того, що за рішення голосували «піаністи».
На плакатах були й інші написи, на яких лучани просили відмінити рішення про реорганізацію сфери охорони здоров’я у Луцьку та не ставити на людях експерименти.










Під час пікету до громадян звернулися депутати міськради, зокрема, Андрій Осіпов, Богдан Шиба, Юрій Вега та Олександр Пиза. Вони зауважили, що під час сесії міськради, засідання якої мало розпочатися відразу ж після зібрання, озвучать пропозиції розглянути питання №17 порядку денного сесії, у якому йдеться про скасування рішення від 18 грудня 2012 року щодо медичної реформи у Луцьку, спочатку сесійного засідання і прохатимуть про організацію громадських слухань задля аирішення цього питання. Окрім того, Андрій Осіпов зачитав резолюцію, в якій зазначалися прохання громади, що стосувалися цієї справи.







Тож, саме із цими проханнями лучани пішли до приміщення Луцької мерії, де у холі зали засідань почали чекати розгляду цього питання.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
235 Показати IP 27 Лютого 2013 10:53
А пан ВЕГА і тут! А на роботі (у Луцькводоканалі ) йому і зарплату платять за участь у різноманітних акціях. А це кошти всіх лучан, які сплачують за послуги з централізованого водопостачання !!! А слабо йому за період громадської роботи написати заяву про те, що він за цей час не буде отримувати зарплату!!! Так само і директору підприємства треба не отримувати зарплату за участь у всіх громадянських акціях!!!
Гріша Показати IP 27 Лютого 2013 15:29
Цирк, а не влада.
Врач Показати IP 27 Лютого 2013 15:38
немного наших вижу: то ли утро и холодно, то ли спят... или боятся... нам сказали вчера: если пойдете и мы увидим ваш фейс - выгонят! пришли все старые...как я вас понимаю. но...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus