USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани ходитимуть до кабінетів чиновників, як у американські офіси?

21 Липня 2008 13:47

Під час проведення ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Молодим управлінцям – міжнародний досвід» директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Владислав Стемковський зазначив що у Луцьку створено каталог адміністративних послуг для громадян, – інформує 21 липня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Стемковського, адміністративні послуги у Луцьку надає виконавчий комітет Луцької міськради. У ролі клієнтів виступають громадяни, які туди звертаються. Загальна кількість послуг – близько 90. Кожна з них має інформаційну картку, де зазначена вся потрібна для клієнта інформація. Також додатково до кожної послуги створюється технологічний алгоритм (правила послідовності виконання дії).
Головний комунальник Луцька наголосив, що після об’єднання відділів одного напрямку в єдиному департаменті клієнт витрачає менше часу на обхід різних кабінетів. Щодо умов праці, то, за словами пана Стемковського, в Україні переважає кабінетна система. Однак спілкування з людьми має бути максимально наближеним. Тому він висловив пропозицію про створення системи «Відкритий простір» (американський тип офісів), що дозволить суттєво поліпшити обслуговування клієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus