USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Лучани мерзнуть і ламаються

18 Грудня 2009 13:04
В обласному центрі Волині через сніг та ожеледицю на 10 випадків збільшилася кількість лучан із переломами рук і ніг.
Як повідомили «ВН» у травмпункті Луцької міської лікарні, щодня до медиків звертається близько 30-40 людей. Щоправда, до хуртовини кількість переломів нижніх кінцівок складала 5 випадків. А ось 16-17 грудня лучан із такими травмами побільшало – до 11-14 на день.
У травмпункті стверджують, що у травмах винні не люди, а комунальники, котрі погано розчистили вулиці. Адже травми лучани зараз «заробляють» дорогою на роботу чи повертаючись із неї. Серед популярних зимових травм лучан – вивихи, забої, переломи, розтяг зв\'язок. Хоча трапляються й більш плачевні випадки: одна жінка травмувалася, просто впавши посеред вулиці, й «заробила» струс головного мозку.
До травмпункту звертаються люди різного віку. Проте домінують лучани середніх років віку, хоча у списку травмованих фігурують кілька юнаків і дідусів. У травмпункті кажуть, що кількість лучан, які потерпають від зимових вуличних травм скоро піде на спад. Мовляв, люди звикнуть до снігових заметів і почнуть ходити обережніше.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
JIOCb13 Показати IP 18 Грудня 2009 13:10
Прочитав назву новини - подумав про одне)) прочитав новину - зрозумів, що не про те подумав.
seal Показати IP 18 Грудня 2009 13:44
to JIOCb13/ В кожного своя ломка. ):
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 14:43
а ще трамв у цей період часу додають жінкам високі підбори. адже вистояти чи пройтися на них по снігу чи крижаній дорозі - теж мистецтво
Зорро Показати IP 18 Грудня 2009 15:09
для комунальників як завжди - несподівано прийшла зима... а Ви погляньте на дороги? Це взагалі жах! Ні одної розчисної машини не бачив сьогодні, вчора хоть піском-сіллю посипали...
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 23:37
У травмпункті кажуть, що кількість лучан, які потерпають від зимових вуличних травм скоро піде на спад. Мовляв, люди звикнуть до снігових заметів і почнуть ходити обережніше. От так у нас все. Люди все витримають і до всього звикнуть. Тільки от навіщо тоді влада і за що деякі робітники гроші отримують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus