USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Облспоживспілка порушує права луцьких підприємців?

23 Червня 2016 17:45
До членів тимчасової контрольної кокмісії з врегулювання роботи ринків міста продовжують надходити скарги підприємців на дії облспоживспілки.

Про це стало відомо під час засідання комісії сьогодні, 23 червня.

Нагадаємо, депутати міськради створили тимчасову контрольну комісії міської ради з питань врегулювання ситуації між підприємцями ринків та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Під час одного із засідань, одна з підприємців поскаржилася на облспоживспілку і розповіла, як її виживали з торгового місця. Жінці відмовили відшкодовувати збитки, які вона отримала через неналежні умови, створені облспоживспілкою, а згодом не продовжили з нею оренду і викинули її товар.

Сьогодні ж під час чергового засідання, членам комісії представили ще один пакет документів щодо неправомірних дій облспоживспілки. Так, депутат міськради Микита Рабан розповів, що свого часу підприємець Андрій Яручик придбав металевий контейнер на Центральному ринку.

Але коли прийшов в облспоживспілку оформлювати договір, аби торгувати на ринку, йому відмовили, що він, начебто, не є підприємцем. Більш того, йому повідомили, що місце вже віддане комусь іншому. Але річ у тім, що цей контейнер продавався за борги попереднього власника, тож, відповідно і місце новому власнику мали б передбачити.

Урешті, члени комісії долучили згадані документи до вже наявних, аби напрацювати пропозиції, як врегулювати конфлікт між облспоживспілкою та підприємцями ринку.

До слова, згодом засідання комісії відбувалося в закритому режимі, аби «не було тиску й перекручувань, поки члени комісії не вийдуть на фінішну пряму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 23 Червня 2016 18:00
Бульдозерами позносити всі ті металеві бараки! Йдемо в Європу, а тут перед візитівкою Луцька стоять ті бараки, потім жаліються чому в нас в Луцьку так мало туристів? Заберіть базар— зробіть там гарну площу, як в Європі, а то подивишся на ті іржаві контейнери— блювати хочеться! Я не проти, щоб ринок існував, але там де йому призначено— біля Нового ринку на ДПЗ! Вже краще, щоб там було болото, як всі минулі віки— так було б набагато гарніше, ніж те більмо на очі старого Лучеська!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Червня 2016 18:21
Турист.... ти прибери сміття з іншої сторони там де нема ринку а тоді щось балякай...
Анонім до Анонім Показати IP 23 Червня 2016 18:55
Ви,напевне, барига з базару. Не переживайте коли бараки знесуть, то вас питатися не будуть. Такого немає навіть в Зімбабве! А я і не смічу ніколи, я ж європеєць з світлим розумом, навідміну від вас
ВОВК до Анонім Показати IP 23 Червня 2016 21:29
бульдозером знеси хату своїх батьків баран неотесаний. І в яку ти Європу ідеш ? КОМУ ТАМ ПОТРІБНІ ЖЕБРАКИ
Петро до Анонім Показати IP 25 Червня 2016 10:50
Про Європу судить той, хто в жодній країні не був, а пам'ятає совіцькі базари , запльовані, які, до сліз пахнуть сечею (аміак очі виїдав), зараз нормальні цивілізовані ринки, які, до речі в європейських країнах розміщені на центральких площах, правда, не за такою величиною, а у нас вони укомплектовані, пішов на ринок і купив все, що тобі потрібно, від одягу до продуктів. Звичайно є недоліки, але їх просто потрібно виправляти, до нас прїзджали гості з Чехії, Німеччини, їм дуже сподобалися і "Завокзальний, і Старий" ринки. особливо Старий, тут і старе місто і замок, і правда коли не йдеш на ринок відчуваєш цю красу. А війна іде за землю, скільки можна побудувати ігрових центрів,а ви аноніми, ще й підтримуєте магнатів.
дідо Показати IP 23 Червня 2016 18:24
Бариги порушують права всіх лучан, заставляючи всі вулиці та двори своїми авто.
вова Показати IP 23 Червня 2016 18:39
Потрібно перенести ринок за межі міста, район біля кромберга на гпз-найкращий варіант. Потрібні рішучі дії_ хватить торгувати гуманітаркою в центрі міста- ганьба
Замок Показати IP 23 Червня 2016 22:34
Ви, місцеві эвропейці за странние люди. Завжди активна торгівля у європі проводилась біля замкув.
1234 Показати IP 23 Червня 2016 23:17
ринки та супермаркети - на околиці. і безкоштовний доїзд АВТОБУСАМИ !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus