USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани не можуть доїхати до своїх будинків

9 Липня 2013 09:17
Перекриття доріг перешкоджає проїзду до деяких будинків у Луцьку.

Про це повідомила директор департаменту ЦНАП у Луцьку Лариса Карп’як під час оперативної наради в мерії 9 липня.

Як зауважила посадовець, мешканці вулиць Саперів та 8 Березня протягом багатьох місяців скаржаться на самовільне перекриття дороги бетонною плитою. Мовляв, це перешкоджає їм дістатися до своїх будинків.

Зі схожими скаргами звертаються і мешканці будинків на вулиці Чернишевського, 126 та 128а. Вони неодноразово просять відкрити проїзд, який перекритий через будівництво багатоповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Житель Саперів Показати IP 9 Липня 2013 11:42
Там не самовільне перекриття, а є усі дозвільні документи. Правильно що перегородили, бо там діти граються у дворі, а ті машини їздять взад перед. Молодці брати Денисови.
юра Показати IP 9 Липня 2013 14:05
З Соборності одна арка не перекрита.На,що дивляться влада,муніципальна міліція,пожежний нагляд.
Житель ЛПЗ Показати IP 10 Липня 2013 18:35
А на Шота -Руставелі і через ями хрен заїдеш ))) Бля нашого мера там поселити треба .. блядь вже нема слів .. одні емоції.. Стільки років і нікому нічого нах не треба.. я вже замахався закладати цеглою чи плиткою ті рови.. Кожен раз днищем херачиш.. хоч і переповзаєш ту яму... і то біля 11-го будинку... да біля 9-го теж ям вистачає..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus