USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани оцінили проїзд у міських «маршрутках» на трійку

27 Травня 2008 20:05
Як повідомляє 27 травня репортер «Волинських новин», середній бал, який лучани поставили за якість перевезень у «маршрутках» - трійка. Підсумки дослідження громадської думки презентували у сесійній залі луцького муніципалітету.
Із початку 2008 року, відповідно до рішення міськвиконкому, маршрутні таксі в Луцьку стають лише на строго визначених зупинках. Аби з’ясувати , якою є ситуація на ринку маршрутних перевезень, чи задоволені лучани змінами, - проведене Асоціацією молодих політологів і політиків це соціологічне дослідження.
За результатами опитування, майже 80 % респондентів підтримують введення визначених місць зупинок для маршрутних таксі – раніше ця ідея викликала значне обурення у мешканців міста. Щодо якості маршрутних перевезень, то на п’ятірку цей вид послуг оцінив лише кожен десятий лучанин. Тверду четвірку нововведенням поставили 29,2 % опитаних, а трояка вліпили чверть городян. На  «2» і «1» якість маршрутних перевезень оцінили відповідно 20,2% та 15,2% лучан. Таким чином, жартома зазначив експерт-соціолог Станіслав Демчук, якість перевезень в маршрутках можна оцінити на трійку.
Довідково:
Упродовж 12-16 травня було опитано 404 особи. Опитування репрезентативне за віком, статтю, освітою та місцем проживання. Похибка вибірки не перевищує 4,87.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus