USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани таки перемогли на «Червоній руті». ФОТО

30 Вересня 2013 15:53
Луцький гурт VISCULA визнали лауреатом у номінації «популярна музика» на Всеукраїнському музичному фестивалі «Червона рута - 2013».

Талановита музична формація з успіхом виступила на заключному гала-концерті у Київі, вчора, 29 вересня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ ГУРТ «ВІСКУЛА» ОЦІНИЛИ НА ЧЕРВОНІЙ РУТІ. ФОТО. ВІДЕО


До слова, прихильники уже мали змогу привітати хлопців, коли перемогли на відбірковому до фіналу конкурсі у жанрі «інша музика» 27 вересня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕРЖАВА НЕ ПІДТРИМАЛА «ЧЕРВНОНУ РУТУ-2013». ФОТО. КОМЕНТАР

«Ми це зробили! Протягом року VISCULA пройшла плідний шлях творчої роботи, незабутніх концертів і нових зустрічей з Вами, наші друзі. Без сумніву, однією з найважливіших подій цього року для нас стала перемога на Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона Рута». Ми стали лауреатами у жанрі популярна музика. Хочеться подякувати всім, хто нас підтримував і підтримує в музичній роботі. Ми Вас любимо і поважаємо», - пише соліст гурту Назар Вальчук на власні сторінці у соцмережах.



ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИЙ МУЗИКАНТ: НЕ СОЛДАТ ТОЙ, ХТО НЕ ХОЧЕ БУТИ ГЕНЕРАЛОМ. ФОТО

І, хоч людей було на фестивалі небагато, хлопці дякують усім, хто прийшов їх підтримати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus