USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани ярмаркували без посередників

28 Жовтня 2012 13:32
Осінній ярмарок сільськогосподарської продукції відбувся вчора у Луцьку. Покупцям пропонували мед, овочі, фрукти, м’ясо-ковбасні та молочні вироби, яйця, рибу, хлібобулочні та кондитерські вироби, борошно, крупи, цукор.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Учора, 27 жовтня, на вулиці Глушець (поблизу фонтанів) відбувся ярмарок сільськогосподарської продукції. Фермери, одноосібники і товаровиробники мали змогу реалізувати свою продукцію без посередників. Зокрема свої продовольчі товари представили: Гільдія медоварів України, ПАТ Тростянецький м’ясокомбінат, ПАТ «Теремно хліб», ТОВ «Сири Волині», ВКФ ТОВ «Луцьккондитер» та багато інших.

Приєднався до ярмаркування і заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. За словами посадовця, ціни на ярмарку - нижчі, ніж на ринку.

Лучани мали змогу придбати мед, овочі, фрукти, м’ясо-ковбасні та молочні вироби, яйця, рибу, хлібобулочні та кондитерські вироби, борошно, крупи, цукор тощо.

Так, моркву можна було купити за ціною – 1,5 гривні за кілограм, цибулю – 1,3 гривні за кілограм, капусту - 1,20 гривні за кілограм, масло селянське – 50 гривень за кілограм, сир твердий – 52 гривні за кілограм, яйця від 6,5 - до 8 гривень за десяток.

В асортименті була представлена риба: карп – 20 гривень за кілограм, товстолоб – 11 гривень за кілограм.

М’ясні вироби: рубанка свинна - 34 гривні за кілограм, сало 20-25 гривень за кілограм, шия свинна – 48 гривень за кілограм, шинка - 44 гривні за кілограм.

Крупи: рис – 6,5 гривні за кілограм, гречка – 8,5 гривні за кілограм, пшоно 4 гривні за кілограм, манка – 4 гривні за кілограм, пшенична крупа – 3,5 гривні за кілограм.

Мішок цукру можна було купити за 255 гривень (роздрібна ціна 5,6 гривні за кілограм), борошна – 175 гривень за мішок (роздрібна ціна 3,60 гривні за кілограм).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ХОЧУ КАПУСТУ. Показати IP 28 Жовтня 2012 17:12
Так, моркву можна було купити за ціною – 1,5 гривні за кілограм, цибулю – 1,3 гривні за кілограм, капусту - 1,20 гривні за кілограм. ВСЕ ДОБРЕ ТІЛЬКІ ГАЇШНІКИ ПЕРЕКРИЛИ ДОРОГУ ЩОБ БАГАТО В ОДНІ РУКИ НЕ БРАЛИ. (ХОТІВ КУПИТИ МІШОК МОРКВИ ,БУРЯКУ И КАПУСТИ НЕ ПУСТИЛИ ТРЕБА БУЛО ВСЕ НЕСТИ В РУКАХ ДО МАШИНИ) ВСЕ КУПИВ ЗРАЗУ В МАШИНУ БІЛЯ ФІЛАРМОНІІ БЕЗ ВСЯКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЯРМАРКУ..
Х Показати IP 28 Жовтня 2012 22:29
Учора, 27 вересня, на вулиці Глушець (поблизу фонтанів) відбувся ярмарок сільськогосподарської - весело відстаємо на 1 місяці)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus