USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Варшавка» поповнюватиме міський бюджет без посередників?

3 Листопада 2008 16:50
Підприємці, які торгують на Варшавському ринку, платитимуть за оренду в міський бюджет без посередників. У цьому запевнив їх Луцький міський голова Богдан Шиба під час особистого прийому громадян 3 листопада, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Підприємці, які орендують площу на Варшавському ринку, звернулися до міського голови із пропозицією сплачувати оренду прямо до міського бюджету, оскільки посередник вимагає надто високої плати – 50 гривень за квадратний метр, у той час як сам сплачує у міську скарбницю 12 гривень.
 
На це Богдан Шиба відповів, що через два тижні КП «Луцькмістобуд» розробить план реконструкції ринку, а комісія, до складу якої входитимуть директор КП «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк, заступник міського голови Святослав Зелінський та директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк, узгодить договір оренди з кожним підприємцем окремо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
антидот Показати IP 3 Листопада 2008 18:39
А так вони кому саме платили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus