USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани за півдня хочуть виконати тримісячний обсяг роботи ЖКП

25 Вересня 2009 12:23
У Луцьку знову прибирали. Цього разу - у Привокзальному районі та прилеглих територіях. Сьогоднішня акція стала продовженням загальноміської акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна». Про це 25 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів заступник міського голови, начальник відділу екології Борис Сорока, уже третій тиждень поспіль у Луцьку проводиться акція у підтримку всесвітнього руху «Робімо чистий світ». Раз на тиждень представники різних установ беруть участь у прибиранні та упорядкуванні міста.
Учасників на толоці було менше, ніж запланованих 250 чоловік. Великий ажіотаж панував на місці зборів – замітали дороги, валили дерева, вивозили сміття. Менше ентузіазму було в сусідніх дворах.
Припізнювалися і триста ліцеїстів, які теж мали долучитись до роботи. Принаймні у першу годину толоки їх ще не було. Найбільше чути і видно було організаторів акції, які організовували людей та розмовляли по телефону.
Борис Сорока запевнив, що той обсяг роботи, який буде виконаний на Привокзальному районі та прилеглих територіях, можна прирівняти до тримісячного обсягу праці «ЖЕКів».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus