USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанин готував солодощі разом із акторами «Школи». Фото

11 Жовтня 2018 16:39
У новому випуску «Короля десертів» учасник із Луцька Антон Линда готував солодощі разом з акторами серіалу «Школа».

На телеканалі «1+1» триває «солодка» битва за звання найкращого кондитера України під назвою «Король десертів». Нові випробування й вражаючі десерти глядачі «1+1» побачили у новому випуску шоу, пише Таблоїд Волині.

Судді проекту Стефан Вайттинадан, Тетяна Вербицька й Кирило Сміян готують для учасників все складніші завдання й не пробачають помилок.

Зірковими гостями кондитерської «Короля десертів» стануть актори серіалу «Школа» Ліза Василенко, Анна Трінчер, Олександр Петренко, Арно Муке та Ірина Кудашова. Вони готували кейк-попси, льодяники, брауні, трюфельні цукерки й меренги для кенді-бару. Учасники проекту стали шеф-кондитерами, але допомогти юним акторам могли тільки підказками, адже судді заборонили їм щось брати до рук.

Окрім цього, на кулінарів чекали ще два цікаві випробування. Кондитерська перетворилася на справжнє королівство: розділившись на 2 команди, які очолили Стефан і Кирило, учасники готували грандіозні торти для «королеви» Тетяни Вербицької. Всі герої реаліті постали у королівських образах. Також кондитери створювали будинок із пряників, замішуючи крем та прикручуючи солодощі до каркасу за допомогою справжнього будівельного приладдя.

У підсумку лучанин Антон опинився серед трьох претендентів на «вильот». Він не впорався із першим завданням (випікання брауні) та розмальовуванням торта.

«Я дуже на себе злий, але брауні дійсно в мене був провальний», – сказав Антон.

Але цього разу проект залишила інша учасниця, тож Антон Линда продовжує боротьбу за звання найкращого кондитера України.

Нагадаємо, минулого разу Антонові Линді вдалося вразити суддів шоу.

Як це було в останньому випуску – дивіться на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2018 16:46
Серіал відстій!!!!Проплачена реклама лайна."Актори"??Ну да,ми маємо "таланти" є чим "пишатись".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus