USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин, який побив іноземних студентів, влаштував погром і ще одне побиття

16 Серпня 2017 15:08
Представник спортивного клубу «Воїн» Дмитро М., причетний до побиття темношкірих студентів 3 серпня у Луцьку, влаштував погром та побиття людей. Так, у суботу, 12 серпня, на вулиці Таборище, 5 виламав двері у квартирі. Потім побив 4 людей.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

На місце приїздили патрульні. Він наніс патрульному тілесні ушкодження - зламав йому ніс. Є інформація, що зловмисника забрали до психлікарні.

У прокуратурі зазначають, що з помешкання На таборищі молодик викрав відеомагнітофон та жіночий одяг, завдавши власникам матеріальної шкоди на понад 3 тис. грн.

Зловмисника виявили господарі житла. Намагаючись утекти, він напав на чоловіка, завдавав йому ударів, душив,а тоді зіштовхнув зі сходів.Дорогою до Меморіалу Вічної Слави молодик відбився ще від двох чоловіків, які намагалися його затримати. При цьому один із них від удару кулаком в голову упав на землю та знепритомнів.

Нагадаємо, увечері 3 серпня 2017 року цей самий молодик разом зі ще кількома не встановленими поки особами на центральній алеї парку імені Лесі Українки та на вулиці Степана Бандери у Луцьку з хуліганських мотивів побив чотирьох іноземних студентів. Інша група осіб у той час до втрати свідомості побила ще одного потерпілого.

Втікаючи з місця подій, підозрюваний погрожував розправою ще й двом іноземним студенткам, проводячи рукою по своїй шиї та нецензурно висловлюючись.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинене групою осіб хуліганство, від якого потерпіли іноземні студенти. Як повідомили у прес-службі прокуратури області, у ході розслідування 24-річному лучанину повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296 та ч.3 ст. 187 КК України (хуліганство та розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Нині вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Після закінчення необхідних слідчих дій обвинувальний акт у кримінальному провадженні буде скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
12121 Показати IP 16 Серпня 2017 15:19
На Луцькій Борді є відео(розділ "надзвичайні події") де цей клоун в неадекватному стані, вже затриманий на вул. Таборище.
шайтан до 12121 Показати IP 16 Серпня 2017 15:22
До речі, це ж дружбан Даура Марганії, теж члена клубу "Воїн", прям не клуб,а ОЗГ яке спеціалізується квартирними кражами.
45 до шайтан Показати IP 17 Серпня 2017 07:55
Так це і є ОЗГ, під ширмою спортивного клубу, заборонити його потрібно
Кхе Показати IP 16 Серпня 2017 16:03
реформа поліції дала свої результати місто ста безпечнішим )))))))))))) а взагалі пора повертати беркутів.
! до Кхе Показати IP 17 Серпня 2017 15:25
Що ж ти не вгамуєшся, все беркутів кличеш ? Ти або сам з беркутів непереатестованих, або просто відпрацьовуєш масовку. А щодо повертати, так теперіші нацгвардійці в рази підготовленіші за беркут (хоча серед нихі беркутів колишніх є трохи), так нацики і їх спецпідрозділи могли б дуже непогано підсилити органи правопорядку, потрібна лише відповідна вказівка.
Ст.морж Показати IP 16 Серпня 2017 17:09
Що то за поліція, що її кругом б'ють? Тільки й читаєш в новинах: то там побили поліціянта, то там...
kek до Ст.морж Показати IP 16 Серпня 2017 17:39
пам'ятаю як тут нили про бідного хлопчика-наркоманчика, якого застрелили після довгої погоні кляті поліцейські. і тут якби застосували зброю, то вже було б криків якого зразкового спортсмена застрелили.
Кхе до kek Показати IP 16 Серпня 2017 18:57
Коли застрелив то одне а от надавати по спині так щоб думали головою ,якщо там шось, то інше.
123 Показати IP 16 Серпня 2017 18:13
А те що цей Дмитро М. був біля ОДА коли Лапін виступав (від нього 11,08,17 відео ютуб) то це нормально? Його повезли в 2 лікарню після "на таборищі". А де ж зразу друзяки взялися (та тій самій вул. На таборищі), коли він перевертав все у хаті людей? Що, наша доблесна пАліція маякнула що проблеми в хлопця?
Анонім Показати IP 16 Серпня 2017 20:45
Якби поліція прибула вчасно ,то люди на Таборищі не постраждали б. Поліцію чекали більше 40-ка хв. За цей час обдовбаний спортсмен міг і не таке натворити, його крутили два копи і шестеро перехожих
Я Показати IP 16 Серпня 2017 21:21
А ви в курсі неадеквати.що від спортивних енергетиків які продають в спортзалах у хлопця просто поїхала крище,в людей біда від барон які торгують спортивною хімкою а ви якусь х...ю пишете що в статтю що в коментар!!!!
Олег до Я Показати IP 16 Серпня 2017 21:55
Ти виправдовуєш спортсмена? Він побив ЧОРНИХ громадян, вскрив і обробив квартиру, опір при затриманні... І ти хочеш сказати, що винні бариги які торгують енергетиками? Та йому не місце в суспільстві, а тим паче в спорті. Нехай вміння махати кулаками в клєтці показує, а не людей на вулиці лупить. Соромно за таких спортиків нашого міста.
infyb Показати IP 16 Серпня 2017 21:59
ще один недоспортсмен хоче кулю в лоб
Дмитро Георгійович Показати IP 16 Серпня 2017 22:27
У хлопця великі неприємності....Ще вчора Лучани рукоплескали в Замку та в ПортСіті....а сьогодні ліплять ярлики....Правоохоронці та медики зможуть поставити все по своїм містам, я в цьому впевнений. Але Люди ВХАМАНІТЬСЯ!!! До тих пір поки на прилавках ми будим зустрічати банки з надписом "Спортивне харчування" усі наші спортсмени в зоні ризику....Усі наші діти......
Mirasan Показати IP 16 Серпня 2017 23:35
А коли людина вживає спортивне харчування щоб краще тренуватись , а натомість отримує розлад психіки. ХТО ВИНЕН? Хіба таких наслідків хотів цей спортсмен ?
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2017 00:41
По перше не в протеїні діло))) По друге коли іде набір в клуб повинні бути правила які забороняють бійцям застосовувати силу на людях. По третє він не зїхавший а агресивний це дві різні речі те що його заперли в псих лікарню це відмазка щоб не нести відповідальність. Клуб потрібно або закрити або зробити інспекцію з нагляду тому що там штампують готових провладних тітушок) І до речі вчіть своїх дітей честі і мужності а не нападати толпами на людей.
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 00:47
Він бігав за меморіалом босий і тьльки в штанах,щось там копав руками і кричав,щоб йому допомогли копати,потім з криками:- що ти там ховаєш, вдерся до людей на подвіря. Після того як наробив біди,втік до меморіалу і біля вічного вогня просив в Бога помочі,поки його незатримала полція,яка їхала майже годину.
Анонім Показати IP 17 Серпня 2017 00:51
Я глибоко сумніваюсь ,що до такого неадекватного стану могло призвести спортивне харчуваннч. це якісь сильнодіючі наркотики
бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 07:24
процитую пітєрского репера Смокі Мо..."Во всем виноваты ноздри..."
12345 Показати IP 17 Серпня 2017 15:34
Не хочу нікого виправдовувати, бо в ситуації повинні розібратись фахівці, і очевидно фахівці-медики. Але по тому що тут пишуть то в хлопця наявні значні розлади у психіці, а чим вони спричинені то питання саме до фахівців, - це може бути і прихована хвороба чи розлад, і спортивна травма, і фармокологія, і комбінація цих факторів, а може бути й щось тяжкіше. Але медики повинні сказати своє слово.
Психіатр Показати IP 17 Серпня 2017 17:44
Хлопця готують до відмазки від побиття темношкірих. Буде неосудним.
олег Показати IP 17 Серпня 2017 21:17
знайоме виття коли темношкірі студенти побють або згвалтують наших то зними проводять профілактичну бесіду
Дмитро Показати IP 17 Серпня 2017 22:59
Та нивже немає відіо чі свідків як негри Лучанина шарахнули по голові полкою???? Бідні студентики,.....Хотіли пообнімати Лучаночек.....Але знайшовся невіглас......зробив фізичне зауваження....Просніться люди. Ці бушмени нас вважають невихованими дикунами.....А ну скажіть який батько зрадіє коли дочка привиде такого хлопця знайомитись....????????Безумовно, він хвора людина....але зробив те шо у кожного з нас на умі,коли бачімо коли такий собі МАНДЕЛА прихлопуе по стегенцям нашої ОКСАНКИ
Анонім Показати IP 18 Серпня 2017 17:05
Ні,бідний срортсмен,копав собі щось в 8:00 за меморіалом,а люди на нього напали,немав де сховатися то вибив двері в квартиру
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2017 01:10
Люди, давайте якщо ви не знаєте, будете просто мовчати. Він нічого не нюхав І не вживав, його як пов'язали то зробили всі аналізи і всебулочисто. Не треба вірити всім слухам і якійсь єрунді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus