USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Поліція розшукує осіб, які побили у Луцьку темношкірих студентів

4 Серпня 2017 09:25
Поліція розшукує причетних до масової бійки у центрі Луцька, в якій постраждали троє студентів-афроамериканців.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, у Луцьку 3 серпня близько 21 години сталася масова бійка, у результаті троє темношкірих хлопців потрапили до лікарні.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство). Здійснюються заходи, спрямовані на встановлення осіб, які вчинили бійку.

Як повідомлялося, за словами свідків, темношкірі хлопці, студенти луцького вишу, втікали від нападників з Центрального парку. Наздогнали їх за головним корпусом університету імені Лесі Українки, що на перетині вулиць Ярощука та Степана Бандери, зав'язалася бійка.

У поліції повідомии, що постраждалі відмовилися від госпіталізації і після надання медичної допомоги були відпущені додому.

Раніше повідомлялося, що один із постраждалих із Намібії, інший - з Алжиру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
? Показати IP 4 Серпня 2017 09:51
Треба писати ще й за що їх побили...
лучанин до ? Показати IP 4 Серпня 2017 10:18
Розкажи як знаєш..
Лол до лучанин Показати IP 4 Серпня 2017 14:12
Поговорюють що негри в парку "чіплялись" до луцьких дівок, за що і всі кинулись їх лупити. Але це з розряду одна бабка сказала. Поки немає офіційної заяви обставин - нема про що говорити. Хоча ця тройка чорних засильно блатні і забувають що тут їм не сша чи германія, тому періодично получають профілактичних лящів, щоб не було такої ситуації як в Харкові і Львові.
Я Показати IP 4 Серпня 2017 10:06
Звірі,я горжусь,що до нас їдуть вчитись з інших країн,а ті св*лочі їх побили
Олексій Показати IP 4 Серпня 2017 10:17
Якшо їх побили підкачані хлопчики в майках та шортах, то думаю що причини не було.
Гуцул_2006 Показати IP 4 Серпня 2017 12:26
Якщо нападники втекли, то зрозуміло, що за ними немає правди. А якщо хлопці, яких побили відмовляться написати заяви і описати нападників, то стане зрозуміло, що вони знають нападників і знають за що їх побили.
Очевидець Показати IP 4 Серпня 2017 12:39
Де була поліція?
лучанка Показати IP 4 Серпня 2017 12:44
Вони нападають завжди по 20 на одного і тікають,як справжні "герої",причина їм не потрібна.Цим компенсують власну третьосортність і комплекси тупих ,недалеких і малоосвідчених тварин.В більшості луцьких скінхедів батьки і діди алкоголіки,які поздихали від горілки.Підвал,качалка,битися--на більше вони неспроможні.А тут діти,які приїхали здалеку вчитися в спокійну і ніби цивілізовану країну,та й батьки їхні далеко,не захистять. Сумно що поряд там були чоловіки і ніхто не заступився
лучанка Показати IP 4 Серпня 2017 12:56
Живу поряд і часто бачу як до цих студентів чіпляються місцеві бриті орангутанги з тупими мордами.Ходять завжди зграями,бо бздуни і нападають всі на одного .
Гуцул_2006 до лучанка Показати IP 4 Серпня 2017 14:55
Якщо Ви часто бачите "як до цих студентів чіпляються місцеві бриті орангутанги з тупими мордами. Ходять завжди зграями,бо бздуни і нападають всі на одного", то скажіть, як часто Ви дзвонили в поліцію?
Волинь Показати IP 4 Серпня 2017 17:01
А це не тіж бандерлоги що недавно шайкой на відродженні біля міської лікарні мужика побили, там також був віто зеленого кольору?, тай десь з місяць-два тому також при масовій бійці також ця марка авто і в томуж кольорі була, що так тяжко вичислити, погано працюють!
NoToRasism Показати IP 9 Серпня 2017 15:47
Думав що часи коли можна було вчепитися до людини через зачіску чи колір шкіри минули. А от і ні.. Шкода, що ми ще такі. Лисим браткам в стонах і фредпері : Зрозумійте нарешті, що расизм то не круто.. І якщо хтось не такий як ти і не псевдопатріот то це добре, а не зле. Хай би полісмени пояснювали іноземцям, що і як не можна робити в Україні. А не наші стадновиховані хуліки.
АНДРІЙ Показати IP 10 Серпня 2017 20:03
НАВІЩО НА БАНДЕРШТАТ ГНАТИ !!!
АНДРІЙ Показати IP 10 Серпня 2017 20:09
ЯКЩО БУЛО ЗА ЩО -МАЛО ДАЛИ!!! ЯКЩО НІ - БАГАТО БІЙОК ВІДБУВАЄТЬСЯ І НІЧОГО СТРАШНОГО)))
свідок Показати IP 14 Серпня 2017 15:40
Мені соромно жити в Луцьку, з такими, як Андрій. Скоро ви почнете бити жінок і дітей, та всіх, хто вам не подобається. Одним словом, куди нам в Європу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus