USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин, який вистрибнув з вікна, був судимий і переховувався від поліції

21 Січня 2020 14:11
Сьогодні, 21 січня, по 11 годині на бульварі Дружби Народів у Луцьку під час конвоювання правоохоронцями до суду з вікна багатоповерхівки вистрибнув 31-річний житель обласного центру, інформує поліція Волині.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Читайте також: Не хотів віддавати дітей, втікав від поліції: подробиці загибелі лучанина, який випав з вікна

У ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність лучанина до вчинення ряду магазинних крадіжок. Йому оголосили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт із матеріалами кримінального провадження було скеровано до суду. Однак, підозрюваний ігнорував судові засідання та переховувався. За ухвалою Луцького міського суду його оголосили в розшук.

Поліцейські встановили місце перебування правопорушника та затримали його. Під час конвоювання до суду зловмисник вирвався та вистрибнув із вікна сходової клітки між шостим та сьомим поверхами багатоповерхівки.

Відомо також, що лучанина раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Слідчі попередньо кваліфікують цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою – самогубство. На місці працює слідчо-оперативна група.

Як зазначив речник волинської поліції Віктор Гомоль, торік поліція встановила причетність цього чоловіка до скоєння крадіжок із магазинів. У листопаді Луцький міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Суд визначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 1 місяць. Однак, громадянин ігнорував судове рішення й переховувався. Поліцейські встановили його місце перебування й затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
+ Показати IP 21 Січня 2020 14:44
Це жовта карточка тим хто не зміг виконати покладені на них обовязки. Чому з такими людьми, які загубились в житі, не працюють психологи? Державні кошти потрачені на розгляд справи, слідчі дії і все інше в один момент було помножено на 0.
Народна прокуратура Показати IP 21 Січня 2020 17:11
Магазинні крадіжки. А що він крав, може продукти для дітей, так як грошей не вистачало? Чму суд виріщив взяти його під варту, е не застосував домашній арешт?
Знайома до Народна прокуратура Показати IP 22 Січня 2020 11:46
Була знайома з загиблим особисто. Повірте він не крав для дітей. Все йшло на наркотики.
Злий укроп. Показати IP 22 Січня 2020 08:21
Недієздатність усієї державної машини! А всього-лише треба було приділити увагу цій сім'ї у свій час! Так ні! Вони позганяли купу копів , які як телята навіть довезти до суду не змогли! Що це за цирк? Як вони його тримали? Кайданками до себе не могли пристебнути? Покручі якісь...
Пилип Орлик до Злий Показати IP 22 Січня 2020 16:43
Знаєш друже не хочеться тебе ображати та бути просто банальним, повчати людей. Ти коментуєш, що треба було кайданки до своєї руки пристебнути, тобто до руки поліцейського, хто затримував наркомана. Та доповнюєш словами, як вони його тримали? Чому затримання та виконання рішення суду не відбулось у повному обсязі. Колишній зек та наркоман, вже покійний, й тому і вчинив самогубство, що не мав куди подітись, а бідолашні діти залишились без батька. Поліціянти його просто не встигли затримати. Двері звісно він не відкрив, почали ламати, коли вхідні двері зламали то наркоман перебуваючі у шоці, тобто в стані ремісії під впливом наркотичної збудженості, просто жбурнув з сьомого поверху. Ось так і могло бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus