USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин побив патрульного, а в іншого правоохоронця забрав зброю та посвідчення

4 Листопада 2021 15:50
У Луцьку затримали зухвалого правопорушника, який наніс тілесні ушкодження патрульному поліцейському.

Інцидент трапився під час опрацювання поліцейськими повідомлення про погрозу фізичною розправою, повідомили у пресслужбі поліції Волині.

26-річний лучанин поводив себе агресивно, на законні вимоги правоохоронців він не реагував. А під час врегулювання конфлікту одному із поліцейських наніс декілька ударів в обличчя. Окрім того, в іншого патрульного правопорушник вихопив службове посвідчення, нагрудний знак та табельну вогнепальну зброю. Зброю негайно було повернуто.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала факт кримінального правопорушення.

Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ЄРДР зареєстрували кримінальні провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 262 (Викрадення вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. За скоєне правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Василь Показати IP 4 Листопада 2021 16:04
Щось незрозуміло.Це в нас така поліція дохла чи такі супермени???В Європі вже би лежав носом в асфальт або з диркою в голові.Якщо така поліція .що дозволяє себе розброювати -то навіщо нам вона потрібна.
ветфельдшер Показати IP 4 Листопада 2021 16:07
Будуть бити й надалі, якщо в поліцію набиратимуть полішуків за принципом: "Вчитиса не хочу, красти боюса, поїду до Луцка - в сержанти наймуса".
Наротна проскуратура Показати IP 4 Листопада 2021 16:20
Ахахахаха
Наталія Показати IP 4 Листопада 2021 16:20
Цікавий в нас відбір у патрульну службу виходить по параметрам фізичної підготовки раз одна людина може справитись з двома а то мабудь і більше патрульними!))))))
Народна прокуратура до Наталія Показати IP 4 Листопада 2021 19:42
Згадайте критерії грузинського відбору при запуску патрульної поліції у 2015 році. Фізичні нормативи - як для п'ятикласників. Але повинні були мати гарне обличчя і струнку фігуру, щоб була гарна картинка для лохів-українців. Навіть дивились, щоб зуби були рівні. Про це писала одна з кандидаток відбору. Ну і набрали дівчаток, які селфились і фоткались у сонцезахисних окулярах з кавою в руках, включали для діток проблискові маячки на службових авто і знімали котів з дерев. Тоді люди були у дикому захваті від цього. Невже забули? То чому ж тепер невдоволені?
Та ну до Народна прокуратура Показати IP 4 Листопада 2021 20:08
Чому невдоволені? А краще б і далі знімали котиків з дерев, переходили б з собаками через дорогу (бо собака чітко знає як правильно переходити, а вони про ПДР і не чули) і каву б пили замість того щоб грубо порушувати Закони України і в першу чергу Конституцію.
Андрій до Народна прокуратура Показати IP 5 Листопада 2021 06:08
Я пригадую, як в кінці 13-го чи то на початку 14, як протестувальники прийшли до міліції в центрі місто, то ті як щури тікали по дахові. О то спортсмени були!!! Добре, що вони всі через суд поновилися, бо з тою грузинською реформою одні біди.
Народна прокуратура до Андрій Показати IP 5 Листопада 2021 12:18
Щось такого не пам'ятаю, бо куди там можна втекти по даху з будівлі, ізольованої від інших забудов? Але добре пам'ятаю, що ні на кого з протестувальників вони руку не підняли. Зате застосоване в містах Західної України ноу-хау із захоплення будівель і зброї правоохоронців було використано на сході країни сєпарами для руйнування країни. Відповідальність свою не відчуваєш, любителю грузинських реформ?
Андрій до Народна прокуратура Показати IP 5 Листопада 2021 14:02
А може спочатку в Криму? Чи в Абхазії, а може ще раніше в Придністров'ї? Яке ти тупе
Народна прокуратура до Андрій Показати IP 5 Листопада 2021 14:58
В Абхазії і Придністров'ї не був, не знаю. А Крим і Донецьк були у березні, на відміну твід Львова, Луцька, Тернополя і т.д., котрі були в лютому. Тому тупе тут ти. І брехливе
Андрій до Народна прокуратура Показати IP 5 Листопада 2021 14:18
Не пам'ятаєш, бо трясся під ковдрою. Прийшли до будівлі ( верніше там їх три, вони з'єднані дахами). мєнти закрилися почали кидати шумові гранати, протестувальники у відповідь все що трапить, може ти хоч пам'ятаєш, що там фасад був порепаний цілий рік. Коли прийшли до СБУ, ті сказали, що з народом, протестувальники пішли далі. Ще тобі загадка: чий близький стояв на колінах в Луцьку?
Народна прокуратура до Андрій Показати IP 5 Листопада 2021 15:00
"...чий близький стояв на колінах в Луцьку?" Дай вгадаю. Мабуть, твій.
полісмен Показати IP 4 Листопада 2021 16:23
шкода що закони не такі як США. А так ще десятки років буде шкодити, та нести негатив.
ху до полісмен Показати IP 4 Листопада 2021 18:35
сша з малої тре писати
Іван Показати IP 4 Листопада 2021 16:49
Отаких "зухвалих правопорушників" треба набирати в поліцію. А не сморчків, від яких відбирають зброю. А "порушник" міг її й застосувати... В сорочці народились ці два безсилі поліцейські.
Олег Показати IP 4 Листопада 2021 16:53
Одного вдарив декілька разів у голову, у іншого відібрав табельну зброю і ксіву... Це жесть.... Яка країна, такі в ній і силові структури)))
Сс Показати IP 4 Листопада 2021 17:19
Красава!!!! Звільнити двох патрульних і на їхні оклади взяти його))
володимир Показати IP 4 Листопада 2021 19:08
Здоровя нема, на службу в армію не пригодний, то куди податися- в поліцію. Відсидів на курсах шість місяців, і давай вчити народ України що воно законність, хотя сам і не уявляє що воно таке.....
Читач Показати IP 5 Листопада 2021 10:29
"загрожує до семи років позбавлення волі" А чого коли це ж ч.о поб'є когось іншого то йому за це нічого не буде? Всіх би садили за бійки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus