USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцького підприємця знайшли алкоголь з підробленими акцизними марками

16 Червня 2022 09:13
Податківці викрили підприємця з Луцька, який продавав і зберігав алкоголь з підробленими акцизними марками. Факт реалізації та зберігання горілчаної продукції-фальсифікату встановили під час фактичної перевірки 10 червня 2022 року.

Про це повідомляє ГУ ДПС у Волинській області.

Попередньо податківці провели моніторинг та детальний аналіз інформації щодо місць роздрібної торгівлі підакцизними товарами в обласному центрі Волині.

На підставі матеріалів фактичної перевірки працівники Луцького РВП ГУНП у Волинській області вилучили з незаконного обігу 33 пляшки алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку на загальну суму 4,1 тисячі гривень. На підприємця-порушника очікує штраф у сумі 34 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 р. № 2120-IX відновлено проведення фактичних перевірок суб'єктів господарювання, як юридичних так і фізичних осіб - підприємців.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: якщо ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 777162 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Толік Показати IP 22 Грудня 2022 20:03
Продавав пальоне Нове Полісся чи коньяк Шереулі, який не відповідає технології виготовлення коньяків!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus