USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин шпигував за конкурентом

13 Серпня 2014 15:14
За комерційне шпигунство засудили лучанина.

Так, вироком Луцького міськрайонного суду визнали винним лучанина, який займався комерційним шпигунством за своїм конкурентом, - йдеться у прокуратурі області.

Так, під час досудового розслідування встановили, що один із власників луцького рекламного агентства, посягаючи на право власності на комп’ютерну інформацію та встановлений порядок добросовісної конкуренції між суб’єктами господарювання, незаконно втручався в роботу комп’ютерних систем конкуруючої фірми та шпигував за чужою підприємницькою діяльністю.

Попри те, що чоловік своєї вини у скоєному не визнавав, завдяки правильно обраній прокурором прокуратури міста Луцька тактиці доказування, вироком суду підприємця засудили до позбавлення волі строком на 5 років

зі встановленням іспитового строку на 3 роки. Окрім того, у підприємця конфіскували програмні та технічні засоби, за допомогою яких здійснювалось несанкціоноване втручання в чужу діяльність, а також позбавили права 3 роки займатися підприємницькою діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus