USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин стане новим тренером третього сезону «Голос.Діти»

17 Серпня 2016 10:59
Новим тренером дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3», який стартує в ефірі телеканалу «1+1» уже цієї осені, стане український співак, автор пісень і мультиінструменталіст, лучанин Дмитро MONATIK. Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу 1+1.

«Для мене велика честь стати частиною команди «Голос.Діти-3». Я щиро відчуваю, що можу бути корисним проекту своїм баченням і розумінням музичного продюсування. Неймовірна відкритість у «Голос.Діти» мене завжди приваблювала й надихала. Я впевнений, нас чекають попереду неймовірні експерименти!» - каже MONATIK.

В ексклюзивному інтерв'ю «Теленеделе» тренер «Голос.Діти-3» розповів, як збирається працювати з талановитими учасниками і чого варто очікувати від нового сезону.

«Новий сезон проекту «Голос.Діти» буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції. Це те, що я вмію робити найкраще і що добре відчуваю, - розповідає новий тренер на сторінках «Теленедели». - Досвід роботи з дітьми у мене є – я продюсував учасницю відбіркового туру дитячого «Євробачення», а також популярний в Україні дитячий колектив. Розумію, що з дітьми потрібно бути особливо коректним, направляти і мотивувати, щоб не відбити бажання займатися музикою. Діти - це ж люди майбутнього, вони здатні максимально щиро пропускати через себе майже будь-яку пісню, а «Голос.Діти» - це такий майданчик, який дозволяє бути почутими, виконуючи музику новомодних тенденцій, іноді навіть андеграундний матеріал, альтернативу, оригінальні до невпізнаваності кавери».

MONATIK - представник нового покоління українських артистів, улюбленець і кумир молоді та дітей, танцюрист, композитор, автор пісень, мультиінструменталіст. Працює в таких сучасних напрямах, як pop, new disco, indie pop, synthpop. Цікавитися музикою почав ще в ранньому дитинстві, освоюючи одночасно кілька музичних інструментів, а в підлітковому віці серйозно зайнявся сучасними танцями.

Дмитро MONATIK згадує, що пише тексти, складає мелодії, наспівуючи їх на диктофон, скільки себе пам'ятає. Музика завжди була невід'ємною частиною його життя. Новий трек артиста «Кружит» став хітом цього літа і за короткий термін набрав більше мільйона переглядів на Youtube.

Тренери і продюсери зазначають, що учасники третього сезону «Голос.Діти» - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів, що володіє унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Довідка:

MONATIK - український співак, танцюрист, композитор, автор пісень, мультиінструменталіст. Працює в таких сучасних напрямах, як pop, new disco, indie pop, synthpop. Автор і виконавець таких хітів, як «Кружит» і «Сейчас».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Бе Показати IP 17 Серпня 2016 11:33
Русскій.
Бе ня до Бе Показати IP 17 Серпня 2016 12:46
А якщо чесно, то добре розкручений
Лучанка Показати IP 17 Серпня 2016 12:58
і не соромно вам писати про кацапського запроданця?
Оля Показати IP 17 Серпня 2016 13:37
Цікаво чи може цей тренер служити на вірність України? Хоча напевно ні!!!
я в шоці Показати IP 17 Серпня 2016 13:40
в нього самого голосу немає, да танцює круто, гнучкий, пластичний, вертлявий, але голосу не має!! чому навчить, натренерує?
Вчителька Показати IP 17 Серпня 2016 14:58
Ту пісеньку правильно було б назвати "Кружляє". Сідай, Дмитрику – двійка! А з "хітом" редакція трохи погарячкувала.
Пратівна..)) Показати IP 17 Серпня 2016 22:04
Який вокаліст? Як тренером дітей може бути така людина??!!?? Я проти нього самого нічого не маю, але... так багато але... Давайте і мене тренером??? А чому б ні... музичної освіти не маю, але ж я граю на гітарі, пишу тексти і музику, грала в групі, мене теж діти обожнюють...)) шо за фігня???
недоспівакам Показати IP 18 Серпня 2016 13:13
Ось хто ваш манатік - запроданець кацапський. Самі ж ВН писали http://www.volynnews.com/news/society/luchanyn-Monatik-spivav-na-festyvali-v-rosiyi/ а тепер звеличуєте того гі**мнюка?
??? Показати IP 18 Серпня 2016 20:00
Це вапшє брєд, куди його тренером ставити? Він сам співати не вміє, крім нього дуже багато талановитих є, а тут вибрали, тоже мені спеціаліст . Сміх тим хто його бере тренером

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus