USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин став кращим вчителем із «Захисту Вітчизни»

22 Квітня 2016 14:37
Викладача предмету «Захист Вітчизни» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Юрія Поповича визнали кращим вчителем року.

Сьогодні, 22 квітня, у Луцьку відбулося підбиття підсумків та урочисте закриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2016» у номінації «Предмет захисту Вітчизни». Про це повідомляє «Волинська правда».

Зокрема, конкурс «Вчитель року» серед викладачів військової підготовки у загальноосвітніх навчальних закладах відбувається в Україні вперше. Проходив він за підтримки Волинського інституту післядипломної освіти на базі Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою. Упродовж 9 днів свої професійні здобутки, вміння, навички та педагогічну майстерність демонстрували 25 вчителів з різних областей України.

Серед них журі визначило 12 кращих, яких і було нагороджено під час урочистої церемонії закриття конкурсу у Палаці учнівської молоді Луцька.

Отож, переможцем став викладач предмету «Захист Вітчизни» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Юрій Попович, ІІ і ІІІ місця посіли вчителі цього предмету Рівненської спеціалізованої школи №15 та НВО «Звитяга» міста Біла Церква Київської області Сергій Гапанчак та Андрій Олійников.

Так, голова журі - заступник начальника Київського військового ліцею ім. Івана Богуна Олександр Бондаренко відзначив високий професіоналізм усіх учасників конкурсу. До слова, вік наймолодшого із 12 дипломантів - 23 роки.

Зазначимо, переможець конкурсу майор Юрій Попович вчителем предмету «Захист Вітчизни» працює вже 27 років. Визнає, що ця діяльність є фактично сенсом його життя.

«Майстерність педагога, урок – це ще не все. Головне – сформувати у молодої людини цей необхідний стержень патріотизму, любові до України. І вже на цьому фундаменті прищеплюються і стають у пригоді вміння і навички захисника Вітчизни. Я працюю із ліцеїстами, і окрім занять на уроках, ми проводимо багато позакласних заходів, їздимо на екскурсії. Загалом, я дуже люблю справу, якою займаюся», - розповів у коментарі «ВП» Юрій Попович.

Під час церемонії закриття присутні мали можливість переглянути і невеличку концертну програму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 22 Квітня 2016 15:59
А де фото Юрія Поповича?
111 до А Показати IP 22 Квітня 2016 17:02
3 і 7 фото між двома чоловіками в синій формі. Але прикро що журналісти не спромоглися на персональне фото
А до 111 Показати IP 22 Квітня 2016 20:45
хоч би стрілочкою вказали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus