USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин став «срібним» фрістайлером України

30 Листопада 2015 15:11
Лучанин виборов друге місце на чемпіонаті України з футбольного фрістайлу. Про це інформує ВолиньSport з посиланням на Footboom.com.

У Києві в ТРЦ «Гулівер» пройшов чемпіонат України з футбольного фрістайлу «USE +2015». Крім конкурсної програми, в цьому заході також брали участь фрістайлери з різних країн зі своїми виступами. У журі запросили спортсмени світового рівня - поляки Лукаш Хведук і Матеуш Звонзек, а також спеціальний гість із Парижа - чемпіон світу з футбольного фрістайлу-2008 Сеан Гарньє.

В основній сітці турніру билося 16 фрістайлерів, вони заслужили це право на кваліфікації, яка проводилася днем раніше.

Правила дуже прості: на футбольну сцену виходять два учасники і по черзі демонструють свої здібності впродовж 30 секунд. Один батл включає в себе 3 раунди, після чого судді визначають, хто переміг.

Чемпіоном України вперше став Ігор Самодід, якому ця вершина ще не корилась. Ігор у фінальній сутичці здобув перемогу над представником Луцька Іваном Мелешко. Приємно, що наш земляк дістався аж такої стадії змагань. Третє місце зайняв багаторазовий чемпіон України Олексій Журахівський.

Результати Чемпіонату України з футбольного фрістайлу "USE +2015":

1 місце - Ігор Самодід (Київ)

2 місце - Іван "IMel" Мелешко (Луцьк)

3 місце - Олексій "Zhura" Журахівський (Київ)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus