USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин Тимощук може продовжити кар’єру в Нью-Йорку

14 Квітня 2015 15:32
Вихованець волинського футболу, гравець національної збірної України Анатолій Тимощук влітку покине пітерський "Зеніт". Так, 36-річний півзахисник "Зеніту" і збірної України Анатолій Тимощук має намір продовжити ігрову кар'єру після закінчення контракту з петербурзьким клубом (30 червня 2015 року).

Крім пропозицій з ОАЕ і Саудівської Аравії, у футболіста з'явилася можливість спробувати свої сили у вищій лізі футболу США, - повідомляє «Сегодня». Згідно з інформацією "Известий", в титулованому хавбеку зацікавлений "Нью-Йорк Сіті". Цей клуб був створений зовсім нещодавно і провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року.

"Нью-Йорк Сіті" – спільне дітище арабських господарів футбольного "Манчестер Сіті" і власників найпопулярнішої бейсбольної команди "Нью-Йорк Янкіз".

Власники вже заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клубу з Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давид Вілья. Влітку до команди приєднається іменитий англійський півзахисник Френк Лемпард. Крім підписання контракту з Лемпардом, "Нью-Йорк Сіті" має намір провести потужну трансферну кампанію і дістати якомога більше сильних гравців з Європи.

Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатися "Сіті" абсолютно безкоштовно. Крім "Нью-Йорк Сіті", Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один клуб з МЛС.

Таким чином, в літнє трансферне вікно у півзахисника буде широкий вибір нових роботодавців. Варіант, при якому капітан збірної України залишиться в петербурзькому клубі і отримає посаду в структурі, не розглядається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus