USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин виграв поїздку на фестиваль електронної музики в Бельгії

22 Липня 2016 17:30
Лучанин Сергій Карпюк, відомий як ді-джей Dustin, виграв квитки на фестиваль «Tomorrowland». Серед чотирьох щасливчиків він поїхав до Бельгії на найграндіознішу подію у світі електронної музики.

«Tomorrowland» - це грандіозний фестиваль електронної музики, який із 2005 року відбувається у бельгійському місті Бум. Цього року дійство проходитиме в останні вихідні липня.

Торгова марка «Bud» цьогоріч організувала конкурс «Люди Tomorrowland», у якому розігрувала чотири квитки на фестиваль.

Зі слів організаторів, вони відбирали найяскравіших учасників, які справді можуть називатися «людьми Tomorrowland». Аналізувалися навіть профілі претендентів у соціальних мережах.

Серед чотирьох щасливчиків опинився і лучанин Сергій Карпюк, якого чекає подорож до Бельгії і шалені розваги на фестивалі електронної музики.

Зауважимо, Сергій Карпюк – один із організаторів гастрономічного фестивалю «LutskFoodFest».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 22 Липня 2016 18:04
це важлива новина, 146%
Лучанин Показати IP 23 Липня 2016 00:50
Тихо. Якщо прислухатися - то буде чути як мене давить жаба..
Андрій Показати IP 23 Липня 2016 16:25
Нормальний розумний хлопець. Приємно, що я з ним працюю і бачуся. щодня. Один позитив. А ді-джей та організація фестивалю в вільний від роботи час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus