USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин – єдиний призер цьогорічного France Open від України

13 Травня 2017 14:04
Єдиним призером цьогорічного France Open від України став Богдан Мочульський з Луцька.

Так, нещодавно у Парижі (Франція) визначили переможців та призерів традиційного міжнародного турніру з джиу-джитсу France Open-2017. Ці змагання проходять щорічно, та входять до серії турнірів Grand Slam. Спортсмени збірної України виступали в двох розділах – fighting і ne waza, однак у підсумку мають тільки одну медаль.

Єдиним призером цьогорічного France Open від України став Богдан Мочульський (перший ліворуч) з Луцька. Наш спортсмен відзначився на другому місці у вазі до 62 кг в розділі «fighting». Суперником Мочульського у «золотій» сутичці був представник Німеччини.

Про це повідомляє прес-служба Спортивного комітету України.

Нагадаємо, що торік лучанин також у фіналі паризького GrandSlam зустрічався з німцем. Як і в цьому році, Богдан став срібним призером, але той двобій запам’ятається іншим: під час фіналу опонент українця послизнувся і впав на мат, однак наш спортсмен не скористався цією можливістю і запропонував суперникові руку, аби допомогти йому піднятися. За цей вчинок Богдана Мочульського було нагороджено відзнакою fair play.

Молодий лучанин вже тривалий час посідає найвищі позиції в джиу-джитсу. Ще у статусі юніора він здобував медалі на ЧС серед дорослих. А ставши дворазовим призером дорослого ЧС, Богдан Мочульський виграв золото юніорської світової першості. Попереду в срібного призера France Open-2017 головний старт чотириріччя – Всесвітні ігри 2017, які з 20 по 30 липня приймає польський Вроцлав.

Примітно, що в цьому місті проходив останній чоловічий планетарний форум, на якому Богдан виборов срібну відзнаку.

Додамо, другим ліцензіатом від України на турнірі ВІ-2017 з джиу-джитсу буде титулований і досвідчений Іван Настенко, який спробує захистити титул чемпіона TheWorldGames 2013.

Автор: Олександра Кузнєцова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus