USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин допоміг правоохоронцям піймати квартирного злодія

5 Травня 2009 10:18
У обласному центрі Волині жертва допомогла піймати квартирного злодія. Про це 5 травня повідомляють «Волинські Новини».
В обідню пору чоловік, який перебував у своїй квартирі, почув незрозуміле шкрябання біля дверей. Він підійшов до виходу із квартири та зазирнув у «глазок», через який було чітко видно, що двоє молодиків зацікавлено поглядали на вхід до його житла.
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, ще один їхній товариш почав копирсатися у замкові. Житель квартири не став зволікати, коли побачив злодіїв за дверима свого помешкання, – негайно зателефонував до сестри, щоб та зателефонувала до міліції.
Вже за декілька хвилин на місці події був дільничний інспектор. Підозрюваний не сподівався на таку зустріч, а втікати у під’їзді було просто нікуди, тому його зловили «на гарячому». На жаль, його \"колег\" поруч уже не було.
27-річний Олександр раніше вже притягувався до відповідальності за частиною 3 статті 185 КК України – крадіжка, поєднання з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Хоча тепер зізнаватися у скоєному він відмовляється і поводиться так, ніби несповна розуму.
Крім того, експерти уважно дослідили інструменти, за допомогою яких затриманий намагався проникнути до чужого помешкання. Виявилося, що кількома годинами раніше цими ж знаряддями злочину був пошкоджений замок у квартирі на проспекті Соборності. Старенька пенсіонерка, власниця квартири, повідомила, що у неї вкрали гроші та золоті вироби на суму приблизно 10-ти тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus