USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин на Львівщині збіднів на 18 тонн спирту - добро потрапило до міліції

15 Червня 2009 17:25
На Львівщині затримали автомобіль «ДАФ» із причепом під керуванням громадянина, який проживає у місті Луцьку. Під час огляду в причепі виявили ємності, наповнені 18 тоннами прозорої рідини (спирту), – 15 червня інформують «Волинські Новини».
 
На Львівщині міліція «накрила» склади із 15 300 пляшок горілки із донецькою торгмаркою і вилучила 18 тонн фальсифікату алкоголю, – пише «Щоденний Львів». Учора, 14 червня, приблизно о 10.00, у селі Стрілковичі працівники сектору Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Самбірського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів поблизу складських приміщень затримали автомобіль «ДАФ» із причепом під керуванням громадянина, який проживає у місті Луцьку. Під час огляду в причепі було виявлено ємності, наповнені прозорою рідиною (спиртом), у кількості 18 тонн. У подальшому під час огляду складських приміщень там виявлено 610 ящиків (12 200 пляшок) горілки «Пшенична» торгової марки «Кристал Дон» (виробник ТзОВ «Кристал Дон» Донецька область, місто Горлівка) та 155 ящиків (3100 пляшок) горілки «Пшенична» торгової марки ПМП «Альянс» (Донецька область, місто Красний Лиман). 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus