USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин облаштував для себе тренажер щастя. ФОТО

31 Жовтня 2013 08:00
Уявлення лучанина Ростислава Максимчука про спорт (раніше він займався боксом, бігом, йогою) кардинально змінило випадкове знайомство з винахідником тренажера для гравітаційних тренувань Володимиром Єзерським. Це простий (його можна виготовити навіть у домашніх умовах) і водночас унікальний пристрій – він не має опори на землі. Усі вправи виконуються у підвішеному стані, - інформує «Вісник+К».

Тренажер складається з тяг, пристроїв для фіксації тіла і блоків, які допомагають збільшити варіативність різноманітних прийомів. В основному для виготовлення пристрою використовується надійне альпіністське спорядження.

Як розповідає Ростислав Максимчук, винахід Володмира Єзерського від самого початку дуже зацікавив. Спортзал з таким тренажером лучанин обладнав в одному з приміщень на власному виробництві. Тут сам з друзями опановував ази «літаючого» спорту. У пригоді стали розроблені комплекси вправ від Володимира Єзерського.

«Тренажер дає такі відчуття, які важко передати словами. Краще спробувати самому. Тренування відбувається не за рахунок виснаження організму «залізом», великим навантаженнями по годині-півтори, а за рахунок власної ваги та впливу земного тяжіння. Позитивний ефект отримують м’язи, зв’язки, внутрішні органи. Для початківця достатньо кількох підходів по три хвилини, щоб отримати результат від тренування. Вправи над землею забезпечують усмішку на цілий день, окрилюють», – розповідає Ростислав.

Поміж собою ті, хто вже встиг закохатися у тренажер, називають його «атракціоном щастя».

Ростислав Максимчук залюбки поділився захопленням з працівниками свого підприємства. Кожен може у вільну хвилинку прийти у зал, розім’ятися, зняти втому. Потроху люди почали приводити знайомих, і зал просто не зміг вміщувати усіх бажаючих.

Як зізнається Ростислав Максимчук, тренування за допомогою гравітації не дадуть м’язам об’єму, як, наприклад, це відбувається у звичайних «качалках», але після кількох занять відчувається приплив сили, реально скинути й зайві кілограми.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
РБ Показати IP 31 Жовтня 2013 08:35
перекваліфікували камасутру на спорт ))))
ЧП Показати IP 31 Жовтня 2013 09:30
Такі тренажери треба встановити у кожній школі для занять старшокласників і проводити тренування щодня.Р.Максимчук молодець!
Мавка Показати IP 31 Жовтня 2013 10:16
Хлопець-молодець. Судячи з його фізичної форми, тренажер ефективний
1234 Показати IP 1 Листопада 2013 02:43
А можно на таком тренажере детям с дцп занятия провести, может и что війдет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus