USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин став співавтором музики до українського трилеру

17 Вересня 2013 12:54
Днями в Україні завершилися зйомки трилера під назвою «Порятунок». Спочатку стрічка планувалася як короткометражка, однак оригінальний сюжет послужив причиною створення цікавого повнометражного фільму.

«Порятунок» - це історія про дружбу, кохання без взаємності, про те, на що ладна піти людина, перебуваючи на межі життя і смерті. Ключова ідея цього фільму полягає в тому, що у кожної людини завжди є вибір, і на який шлях їй ступати, залежить тільки від неї, інформує Filmstreet.com.

У центрі сюжету стрічки - дівчина Ірина, яка дивом вціліла після нещасного випадку. Але зіткнення зі смертю змінило її назавжди.

Підготовка до фільму тривала майже чотири місяці. Для підбору потрібних локацій знімальній групі відеостудії S13 Litvinenko Films довелося об'їхати безліч місць. Їхній вибір зупинився на декількох селищах у Чернігівській області - сучасне і минуле там живуть разом пліч-о-пліч. Сучасні автівки їздять зі старими радянськими автомобілями, у яких навіть номерні знаки залишилися з 80-их років. А місцевий магазин і зовсім здивував автентично «радянськими» стелажами для продуктів і наявністю рахівниці.

Вся ця атмосфера допомогла акторам зануритися в минуле і краще вжитися у ролі своїх персонажів.

Режисером і сценаристом стрічки став Олександр Литвиненко. Продюсерське крісло він розділив з Євгеном Литвиненком.

Музику до фільму написали Дмитро Монатік та Поль Солонар. У головних ролях у «Порятунку» задіяні Поліна Джакаєва, Ірина Шут, Роман Мацюта, Іван Шевчук, Василь Русанов, Артем Литвиненко та Віталій Кузьменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
анонімус Показати IP 17 Вересня 2013 14:38
ще одна "Штольня"
Хуйздрич Показати IP 17 Вересня 2013 16:17
Монатик-нищебродный карлик, который думает что он суперстар.
mts Показати IP 19 Вересня 2013 09:22
"Хуйздрич", у мене сумніви, що Монатик думає, що він суперстар. На мою думку Дмитро Монатик молодець і працює він над собою багато для здійснення своїх задумів. Бажаю йому великого процвітання!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus