USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин став заступником міністра фінансів

6 Травня 2009 16:40
Кабінет міністрів призначив заступником міністра фінансів України Миколу Голєва. Про це 6 травня повідомляють «Волинські Новини».
Також уряд призначив Олену Степаненко заступником міністра праці та соціальної політики України. Про ухвалення таких рішень на засіданні Кабміну журналістам розповів міністр економіки Богдан Данилишин, – інформує «Українська правда».
Довідково:
Пан Голєв свого часу очолював скандально відомий в регіоні «Волиньторгінвестбанк». Окрім того, він працював у ДПА в команді іншого нашого земляка – Анатолія Брезвіна. Тоді Микола Голєв займав посаду директора департаменту забезпечення діяльності голови ДПА України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Юрій Д Показати IP 6 Травня 2009 17:33
Те, що Голєв - волинянин дуже добре, але це ж аферист, "Фарбований Лис Микита", який подорослішав у своїх методах заробляння грошей і "повирішував" питання ПДВ при минулих головах аж настільки, щоб назбирати на посаду заступника міністра фінансів... Такого цинічно-показового придбання посад (зрештою як і місць у списках) не було ще при жодному керівництві
волинянин Показати IP 6 Травня 2009 20:20
Про які місця ви пишете.Які списки? До чого тут податкова?Голєв нормальна людина і керівник- інакше не працював би стільки років в податковій.А вам Юрій Д напевно зазрість розриває одне місце?як би у Волиньторгінвесті він був винен ,то посадили б так само,як зараз Гаврилишина. А про "назбирав грошей" - так ви вважаєте , що Юлія Тимошенко бере хабарі??? Це ж нісенітниця!!Вона найчесніший керівник за всі часи роботи Кабміну.І якщо вона призначила Голєва на таку відповідальну в сьогодення посаду- то вже будьте пеньні- все перед тим перевірила особисто. А вам ,,Юрій Д бажаю луснути від заздрощів.Якби більше таких як Голєв- що зберігає робочі місця в умовах кризи- то не було б голодних,бідних в нашій країні!
Анатолій Показати IP 6 Травня 2009 22:51
волинянин, перестань, а то йому вже певно в анусі свербить від твої відлизонів:)а результат роботи Торгінвестбанку- це прямий результат його менеджменту.
Вінстон Показати IP 7 Травня 2009 09:16
А "волинянин" - це не сам Микола Голєв?
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 09:29
Волиньторгінвест класний банк....той шо на коперніка був.
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 10:32
А його дружина (Голева) красується на бігбордах в Луцьку разом з Миколкою Катеринчуком (суперпродажним молодим політиком), як голова обласної організації Європейської партії України. Цікаво скільки Голєв заплатив Вікторову за партійну організацію:) Чи може Катеринчук розчарувався в вірному бійцеві Олександрові:)
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 12:13
Вікторова Катеринчук вигнав з тріском- він як і коли в БЮТі був, так і в Катеринчука почав місця продавати. А чого Катеринчук продажний?Ніколи не чув про таке. Знаю точно що вони з Голєвою не "красуються" на біл-бордах- а людей інформують де отримати безкоштовну юридичну допомогу. До речі я ходив- проблеми з банком були - написали банкіри ніби я відсотки отримав,документи підробили. Так вони мені (Народний адвокат) і депутатьський запит написали і в прокуратуру і міліцію заяву, і дві позовні заяви в суд. і за все нв копійки грошей не взяли. Ще й Голєва мене сама особисто все розпитувала і давала юристам вказівки як і що робити.
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 12:51
а тепер Голєва місця продаватиме. треба ж бабки за призначення чоловіка відбити.
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 13:04
та хто там шо продаватиме? ніхто не вірить у перспективи цієї партії - тому й не платив ні копійки ніхто за ті так звані місця без місць. безплатно ж ніхто працювати не буде. тому й призначили голєву з баблом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus