USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанина пограбували під час нічної бійки

3 Жовтня 2014 14:14
Троє зловмисників добряче відлупцювали і пограбували лучанина. Двох кривдників уже затримали, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тепер хлопцям загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час служби з охорони громадського порядку на вулицях обласного центру близько другої години ночі до патрульного наряду звернувся чоловік і повідомив про бійку. Правоохоронці у складі дільничного інспектора міліції та міліціонера ізолятора тимчасового тримання луцького міського відділу прибули на місце пригоди.

Міліціонери помітили, що троє молодиків б’ють хлопця. Правоохоронці кинулися затримувати зловмисників.

З’ясувалося, що молодики добряче побили та забрали у 25-річного лучанина гроші, мобільний телефон та золоту каблучку. Загалом зловмисники завдали постраждалому матеріальних збитків на майже три тисячі гривень.

– Двох лучан, 1984 та 1989 років народження, затримали на гарячому, а їхньому спільнику вдалося втекти. Особу третього зловмисника вже встановили, здійснюються заходи щодо його затримання, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за часиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. До слова, обидва хлопці раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Триває досудове розслідування.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що трохи більше двох тижнів тому теж троє молодиків, застосовуючи силу, напали на юнака і тяжко побили його. У чоловіка відібрали сумку з особистими речами. Сам постраждалий був госпіталізований у реанімаційне відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Показати IP 3 Жовтня 2014 15:32
Бл*, вказуйте вулицю де трапилося, щоб мешканці міста були обачнішими
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2014 15:44
це не ті самі уроди, що пограбували хлопця дві неділі назад на Молоді?
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2014 16:19
А чого не вказали вулицю? В якій годині трапилось? Чи освітлювалась вулиця? Давайте більш точніше інфу будь ласка. Луцьк повинен знати своїх "героїв"!
Андрій76 Показати IP 3 Жовтня 2014 16:51
Присудити цим виродкам відбуття покарання на сході...Бажано у Донецькому аеропорту...Все ж краще чим кормити їх на зоні. А так хоч якась користь від них буде...
ВОНО до Андрій76 Показати IP 3 Жовтня 2014 18:46
вони там будуть їсти пайок тих хто воює то раз, через них можуть загинути нормальні хлопці то два

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus