USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку потерпілого в ДТП через три місяці звинуватили у побитті

26 Вересня 2018 10:01
Став потерпілим у ДТП, а через три місяці звинуватили у побитті – Олександр Яскорський у суді доказує свою невинуватість та наголошує, що справа проти нього «шита білими нитками» й демонструє докази про підробку судово-медичної експертизи.

Судове засідання у кримінальному провадженні про нанесенні легких тілесних ушкодженнях та грабежі відбулося в Луцькому міськрайонному суді 25 вересня.

Нагадаємо, йдеться про справу річної давнини, коли в лучанина в’їхала автівка біля ТРЦ «ПортСіті». Тоді водійка Вікторія Доманська подала скаргу на вчинення Олександром ДТП, але суд відмовив у позові, мовляв, жінка сама тікала з місця події, що не характерно потерпілому. Втім, вона подала чергові скарги про викрадення ключів та коштів з автівки. А через три місяці звернулася в поліцію про побиття на місці ДТП і представила судово-медичну експертизу.

Суд відбувся, але розгляд справи по-суті так і не відбувся, адже адвокат Вікторії Доманської не прийшов і вона попросила перенести засідання.

«Я юридично не підкована, прошу перенести розгляд справи», - звернулася до суду жінка.

Так, засідання перенесли на 23 жовтня на 14:10.

Коментувати свою позицію в цій справі Доманська відмовилася.

Натомість обвинувачений Олександр Яскорський розповів, що згідно з довідкою з медзакладу скаржниця не зверталася про побиття у лікарню.

«Ми спростуємо всі її звинувачення, бо є докази про підробку судово-медичної експертизи, яка базувалася на висновку лікаря з Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги. А нам на адвокатський запит відповіли, що пані Доманська там не лікувалася і скарги від неї в реєстрі не фіксували, тобто вона не була на прийомі в лікаря. Надіюся, що експерт Герасимюк понесе відповідальність за підробку документів», - наголосив Олександр Яскорський.

Та додав, що до того, як справу направили в суд, до нього підходив слідчий Мартинюк, який пропонував «домовитися» про закриття кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Я ох..ваю від просто Показати IP 26 Вересня 2018 10:12
«Я юридично не підкована, прошу перенести розгляд справи», - звернулася до суду жінка. Впевнена у собі, рішуча та вольова жінка, яка може захистити не тільки себе, але суспільство, котре потребує допомоги. Вікторія Доманська, маючи за плечима чималий юридичний досвід, скеровує у правильному напрямку лучан для вирішення їхніх питань та проблем. Досьє Персона: Вікторія ДоманськаОсновна діяльність: юриспруденція!!!. Юриспруденція, Карл!!!
жора Показати IP 26 Вересня 2018 10:20
Копи знову стають посередниками?
Таки Да Показати IP 26 Вересня 2018 10:20
а слідчого притягнуть до відповідальності?
да.... Показати IP 26 Вересня 2018 10:44
бачу поліція та міліція ні чим не відрізняються
опа до да.... Показати IP 26 Вересня 2018 10:58
В поліції розуму ще менше, а досвіду нуль...
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2018 08:34
Доманська юрист року, а вона заявляє що юридично непідкована? То і цю нагороду вона отримала через ту саму кришу? Бо зважаючи на її інтелект , то в неї його нема,
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2018 10:28
Таких людей як доманська (фамілію написав з маленької букви не випадково) треба скидати з влади, разом з цим недослідчим і недоекспертом. Юридично не підкована юристка. Лікар без медичної освіти який дає довідку. Країна чудес. Цікаво яким способом вона отримує такі титули
наталі Показати IP 3 Жовтня 2018 16:32
Таких людей як доманська , мартинюк та герасимюк потрібно садити у вязницю, тому що це банда яка вибиває такими справами у людей кошти. Це не помилка слідства , це бандитизм в провладних органах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus