USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанина засудили за незаконний продаж стероїдів

6 Травня 2016 14:05
Лучанин зареєструвався в соцмережі «ВКонтакте» та облаштував собі бізнес в інтернеті - почав через соцмережу продавати стероїдів, через що ледь не опинився в тюрмі, - повідомляє ВолиньPost.

Так чоловік розмістив у себе на сторінці оголошення про те, що він продає різного роду спортивне харчування, подекуди - стероїди. Зауважимо, що більшість вказаних чоловіком препаратів містили в собі сильнодіючі лікарські речовини, а за їхній продаж без відповідної ліцензії в Україні передбачене покарання.

Відтак, місцеві правоохоронці почали слідкувати за лучанином та з’ясували, що він надсилав препарати поштою, а гроші йому надсилали на банківську картку. Загалом, зловмисник заробив на продажі спорт харчуваннястероїдів.
За це Луцький міськрайонний суд засудив бізнесмена до 5 років позбавлення волі з річним іспитовим терміном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 14:51
А де брав?
advokat Показати IP 6 Травня 2016 14:58
Чесно кажу без мата тут ніяк, ви наркоманів ловіть ті що оголошення подають про продажу наркотиків. Як можна судити чоловіка який собі заробляє гроші, на спортпіті? Колись його взагалі не дозволяли продавати тому що думали що це все наркотики...як таке можна гвоорити, люди які приймають його, вони годинами в залі відпрацьовують це, а спортпіт стає заміником їжі, тому що не у всіх є можливість 3 раза на день пити молоко по 20 грн за бутилку, їсти мясо,рибу тощо.. Чи можливо краще щоб всі були алкоголікі-наркомани, які в свої 25-30 років виглядають як в 50. Чи всетаки ходити з привабливим тілом, мати хороше здоров'я ? Просто коли в нас почало зашкалювати наркоманство в Україні і т д, ми чомусь відкриваєм очі і подивлюємось щож то робиця в Європі. Да можливо чоловік не сплачував налоги, чи сертифікатів не було, нехай буде це конфіскацією цього майна (не свого) і майна того що продавалось. Дорогі наші високопосадовці, перед тим як зайти в душ, подивіця в зеркало, тріжки нище груді, і оця бочка яка в кожного присутня, має давати знак про те що собі можливо купити щось для того щоб змінити її, і піти в зал,й зрозуміти що це важче ччим сидіти на кріслі і наїдатись на других людях, й про вас можна оголосити список де ви займаєтесь контрабандами чи за ними стоїте, що вас люди загонять в жито, розумійте майбутнє це ми, є речі які потрібно розвивати, а не губити їх.
адвокату до advokat Показати IP 6 Травня 2016 15:50
краще б ти грамотності навчився, адвокат недороблений, а то твій "спортпіт" вже мозок розїв
Василий Показати IP 6 Травня 2016 15:54
Панько надіюсь....
Читач до Василий Показати IP 6 Травня 2016 19:04
Панько вже своє відсидів!!
Біолог Показати IP 6 Травня 2016 17:37
Стаття не компетентна. Сильнодіючі лікарські речовини - це стероїди,а не спортивне харчування. От їх і заборонено продавати. А ви називаєте це спортивним харчуванням, ще й фото спортивного магазину виклали. До цієї статті має бути фото зі шприцом і ампулами, на яких вказана назва фармпрепарату
до advokata Показати IP 7 Травня 2016 13:16
впринципі все по ділу написав
RSV Показати IP 9 Травня 2016 18:53
Да правда наркоманів більшає, а вони спортсменам мішають, ди*ілізм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus