USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спортивне харчування – економимо на аптеках*

3 Травня 2019 13:58
Користь від занять спортом не обговорюється, хоча для окремих груп захворювань великі навантаження на суглоби та серцево-судинну систему небажані. Спортсмени теж мають проблеми із суглобами, потребують посилених вітамінних доз та слідкують за фігурою.

У магазині спортивного харчування Атлетмаркет ви знайдете препарати, що звичні для аптечок матусь та дідусів. Вартість нижча за аптечну, якість – вища.

Лікуємо суглоби та зв’язки

Більшість ліків для вирішення проблем дегенеративних процесів в суглобах мають у своєму складі хондроїтин та глюкозамин – дві речовини, що сприяють відновленню хрящової тканини. Якщо ваша бабуся лікує біль у колінах – візьміть її таблетки та прочитайте склад діючих речовин – це саме вони. Назви препаратів від різних виробників різні, але склад фактично однаковий. Єдина відмінність – відсоткове співвідношення речовин у складі таблеток.
Курс лікування атрозів, артритів, коксоартрозів довгий – не менше 3-6 місяців,тому витрати на лікування суттєві. Пропозиції інтернет-магазину: для спортсменів пропонують теж глюкозами та хондроїтин, але без красивих назв та аптечної націнки.

Зверніть увагу на препарати із колагеном – вони не тільки відновлюють хрящову тканину, але й сприяють регенерації та відновленню шкіри. Колаген входить до більшості косметичних засобів, якими користуються ваші матусі.

Зайва вага

Більшість дієт побудовані на зменшенні калорійності раціону та збільшенні фізичної активності. Є додаткові можливості для сприяння зниження ваги. Один з них – органічний протеїн для спортивного харчування. Це звичайний білок, що позбавлений жиру та вуглеводів. Дієта дозволяє худнути, вживаючи безпечні протеїнові коктейлі – вранці, за дві години до тренування та через годину після. Наш організм в умовах зменшення калорійності розпочинає використовувати жир для засвоєнь отриманого білку.
Вітаміни та мінерали

Вітамінні комплекси показані для відновлення імунітет та покращення метаболізму у будь-якому віці. Багатокомпонентні вітамінні комплекси для спортсменів проходять особливу обробку та мають відмінну якість. Порадьтесь із вашим сімейним лікарем: мабуть, він теж приймає саме мультивітамінні комплекси для спортсменів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 5 Травня 2019 10:09
Глюкозамин с хондроитином нифига не помогает суставам. Хотя спортивное питание я уважаю и использую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus