USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За побиття міліціонера засудили лучанина

18 Вересня 2014 11:42
За побиття працівника міліції під час виконання ним своїх службових обов’язків, засудили уже неодноразово судимого лучанина, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Досудовим розслідуванням встановили, що 11 червня цього року нетверезий мешканець обласного центру, розпиваючи спиртне на зупинці громадського транспорту, на вимогу дільничного інспектора міліції відмовився припинити порушувати громадський порядок та залишитись для складання адміністративного протоколу. Натомість він завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень.

Вироком Луцького міськрайонного суду чоловіка визнали винним у вчиненні злочину та засудили до покарання у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі. Ухвалою апеляційного суду Волинської області рішення суду першої інстанції залишили без змін. Тепер правопорушнику доведеться вчетверте сісти за ґрати.

Зауважимо, що нині на розгляді в Луцькому міськрайонному суді перебуває ще 2 аналогічні кримінальні провадження про побиття правоохоронців, у яких обвинувачення підтримує прокуратура міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
серий Показати IP 18 Вересня 2014 15:17
щось мало для 4-ї ходки
сивий Показати IP 18 Вересня 2014 17:43
шкода, що слухання вже відбулися. з охотою сходив би на суд. чисто шоб поржать. дорога редакціє, ви анонсуйте такі суди, чи шо. громада повинна знати своїх героїв, доблесних правопохоронців і всілякі інші вироби з дерева.
міша гвоздь Показати IP 18 Вересня 2014 18:11
реквестую інтерв’ю з потерпілим робокопом. цікаво знати наступне: - зловмисник бив його тільки руками, чи ще й ногами? - боляче було трохи, середньо чи дуже? - чому не дав здачі? - як він справляється з пережитим, чи знадобилася йому психологічна допомога? - чи не переглянув він свою систему цінностей, ставлення до служби? - чи не надумав потерпілий зайнятися якимось з бойових мистецтв? - чи не соромно йому було писати рапорт про те, що з ним сталася така кумедна справа? чи не соромно було в суді? - чи буде він в майбутньому щось в когось вимагати? - чи пробачив міліціонер свого кривдника, чи напише йому в колонію? завчасно дякую редакції. чекатиму з нетерпінням на матеріал з назвою щось типу "той, що пройшов крізь пекло: почувши, що я з міліції, хуліган наче оскаженів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus