USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанина, який затримав убивцю дівчат, обдурила міліція?

3 Серпня 2010 11:44
Лауреата всеукраїнської премії «Гордість країни» та ордена «За мужність» ІІІ ступеню 22-річного лучанина Віталія Вороб'я «забракували» під час вступу до Київського національного університету внутрішніх справ – хлопцеві, який самотужки затримав убивцю-рецидивіста двох дівчат, столичні екзаменатори не зарахували нормативи з фізичної підготовки.
Про це пише «Волинь-нова».
Як розповіли батьки юного героя, після сміливого вчинку та обіцянок міністра МВС влаштувати Віталія на навчання на правоохоронця хлопець вирішив вступити до Київського національного університету внутрішніх справ.
Склав успішно тестування, зібрав необхідні документи. Приймальною комісією був допущений до участі у конкурсних випробуваннях. Але юнакові не вдалося виконати нормативи.

«Чому ректорат університету не врахував думки Президента України, міністра внутрішніх справ, громадської ради, що саме такі молоді люди мають працювати в органах внутрішніх справ? В реальному житті вони пройшли набагато складніші випробування, ніж складання нормативів з фізичної підготовки. Думається, що, навчаючись в університеті, Віталій згодом зміг би досягти високих результатів», - кажуть батьки героя.
Нагадаємо, після затримання рецидивіста начальник обласного управління міліції за сміливість нагородив 22-річного Віталія Вороб’я іменним годинником. Наказом МВС України від 26 січня він нагороджений відзнакою міністерства «За сприяння органам внутрішніх справ України».
Після нагородження колишнім міністром МВС Юрієм Луценком лучанину Віталію запропонували стати студентом вищої школи міліції, пов'язати життя з роботою в органах внутрішніх справ.
Хлопець погодився. А натомість у столиці вирішили, що він заслабкий для служби в міліції.

Незабаром за визначенням громадської ради всеукраїнської премії «Гордість країни» Віталій став переможцем у номінації «Видатні приклади відваги». Нагороду і вітання отримали від міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Більше того – до Дня Конституції Президент Віктор Янукович нагородив лучанина орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Нині ж, після гучного міліцейського піару та рапортів про нагородження свідомих юнаків, правоохоронці забули про обіцянки. Схоже, героїчні вчинки – ніщо в порівнянні з десятками тисяч гривень, які платитимуть студенти за навчання в столичному університеті?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хохма Показати IP 4 Серпня 2010 08:59
Позор Клімчуку! Його команда мала б прослідкувати щоб у хлопця не виникло жодних проблем.
:Жрн Показати IP 4 Серпня 2010 10:19
СОРОМ ЧИНОВНИЦТВУ!!!!!Ось ще один доказ того, що показуха їх лише для слави, а хлопчину шкода.Та на фіг йому ця ментура, там все одно чесній справедливій людині НЕ місце
007 Показати IP 4 Серпня 2010 19:54
міліція вже давно не та!Може це і на краще, що туди не пішов. Хто зна, ким би він звідти вийшов і чи вийшов би взагалі... Йди в КПІ на безпеку, адреналіну матимеш скільки зможеш витримати, плюс висококласні знання, фізпідготовка там теж чудова, щоправда платна, зате дієва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus