USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лучанину в магазині приставили до спини пістолет і погрожували вбивством

17 Лютого 2014 12:32
До луцьких міліціонерів звернувся 21-річний житель обласного центру з повідомлення про те, що невідомий молодик погрожував йому зброєю і вимагав гроші. Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і за кілька годин за вчинення кримінального правопорушення затримали 24-річного лучанина.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

«Встановлено, що обідньої пори, коли постраждалий перебував у одному із магазинів міста Луцька, до нього підійшов незнайомець, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Василь Марчишак. – Він приставив до спини невідомий предмет, схожий на пістолет, і пригрозив хлопцеві: якщо не купить цигарки, поплатиться життям. Після цього зловмисник вимагав віддати гроші. У результаті забрав гаманець, у якому, крім водійських прав, нічого не було».

Зброю вилучили і направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Варто відзначити, що 24-річний лучанин раніше уже відбував покарання за скоєння пограбування.

Слідче відділення Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрило кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Тепер парубкові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus