USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’яний, який розмахував пістолетом у Луцьку, – київський спецпризначенець

1 Березня 2017 17:31
Особу п’яного хулігана, який погрожував у Луцьку перехожим зброєю, встановили – це поліцейський із Київської області. Пістолет у нього вилучили, а справу передали в прокуратуру.

Нагадаємо, як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, інцидент виник вчора ввечері, 28-го лютого. Учасник події розповів, що, повертаючись додому з тренування, він помітив, як до трьох перехожих хлопців причепився п’яний чоловік з пістолетом, який їм погрожував та представився працівником поліції. Лучани затримали хулігана (відео), викликали громадське формування «Варта порядку» й поліцію.

Деталі цієї справи коментує завідувач сектору комунікацій ГУ Нацполіції у Волинській області Віктор Гомоль.

«Згадана особа не є працівником Головного управління Національної поліції у Волинській області. Однак він правоохоронець, і є працівником одного із підрозділів поліції спеціального призначення Київської області. Відомості про подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв-повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій», - інформував Гомоль.

Також він додаєв що в затриманого вилучили пістолет травматичної дії, на який був дозвіл, а матеріали цієї справи вже скерували у Луцьку місцеву прокуратуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Судя Показати IP 1 Березня 2017 18:11
коментар було видалено
Анатоль_ Показати IP 1 Березня 2017 19:28
Я в шоці? Це революція гідності називається?
толік Показати IP 1 Березня 2017 21:18
ну і правильно робив. шоб поліцію боялись.треба було ще всякіх наркоманів поразганяти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus