USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луценко обіцяє влаштувати «шмон» в інтернет-клубах

25 Вересня 2009 09:28
Міністерство внутрішніх справ України проведе масштабні перевірки ігорних закладів, які організовують азартні ігри через Інтернет. Про це 25 вересня повідомляють «Волинські Новини».
«Ми проведемо масові акції на перевірку наявності ліцензійних програм в Інтернет-клубах, які займаються ігорним бізнесом», – повідомив Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Пан Луценко зазначив, що міністерство звернулося до Верховного суду з проханням надати роз’яснення щодо законності таких клубів.
«У понеділок збираю нараду юристів з цього приводу, щоби визначитися з нашою можливістю реагування на черговий спосіб маскування азартних ігор», – повідомив міністр.
«Свідомо» нагадує, що в останній місяць на місці залів гральних автоматів і казино, що закрилася у травні після прийняття Верховною Радою України закону про заборону грального бізнесу, почали відкриватися так звані Інтернет- та інтерактивні клуби. Вони працюють за такою схемою: людині пропонується заплатити гроші касирові за доступ до Інтернет-сайту, де можна грати в азартні ігри, а в разі виграшу – отримати винагороду в касі.
23 вересня київська міліція заявила, що заклади, які організовують азартні ігри через розміщені поза Україною Інтернет-сервери, не є порушниками закону. Міліція вважає, що вона може закривати такі клуби, тільки якщо сервери розміщені в Україні, – пише сайт УНІАН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus