USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луценко подав у відставку

12 Травня 2009 10:34
Юрій Луценко подав у відставку з посади міністра внутрішніх справ України і просить парламент розглянути це питання за його відсутності. Про це 11 травня інформують «Волинські Новини».
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на засіданні Погоджувальної ради повідомив голова Верховної Ради України Володимир Литвин, зачитавши відповідний лист пана Луценка до парламенту.
У своєму посланні міністр внутрішніх справ виклав суть інциденту за його участі, що стався у Франкфурті-на-Майні, і заявив, що німецька поліція офіційно вибачилася перед українською делегацією за цей інцидент.
Незважаючи на це, зауважив Юрій Луценко в листі, у німецьких ЗМІ з’явилися неправдиві публікації, які згодом були передруковані й в українській пресі. При цьому, стверджує міністр, про вибачення німецької поліції не згадується в жодній публікації.
Пан Луценко переконаний, що ця ситуація доводиться до абсурду, і брудна кампанія проти нього в Україні продовжується. Метою її, за словами головного правоохоронця України, є дестабілізація роботи МВС.
Зачитавши цього листа, пан Литвин направив його для вивчення у профільні комітети
Як пише УНІАН, засідання парламенту ще не розпочалося. Народні депутати від Партії регіоінів заблокували трибуну та президію парламенту.
У сесійній залі Верховної Ради депутати розмістили гасла: «Ці вуста нічого не пили?», «Пияка-міністр – ганьба для України», «П’яний міліціонер – злочинець», «П’яний міністр – політик?». На президії парламенту вивішене гасло: «МВС – не витверезник».
На трибуні парламенту стоїть пляшка, на яку навішені окуляри і міліцейський кашкет. Під нею напис: «Юро, похмелись».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus