USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк без дороги, бо Моклиця депутатам «вже не друг»?

21 Березня 2017 23:11
Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця відмовляється виконувати свої обов’язки, бо йому не подобається позиція частини депутатського корпусу.

Такі висновки можна зробити з інформації, яку озвучив депутат міськради Аркадій Соломатін під час 20 чергової сесії Луцької міськради 21 березня.

Під час розгляду питання Різне депутат повідомив, що отримав звернення Жидичинської сільської ради, яка клопочеться про дорогу, що з’єднує село з Луцьком.

Депутат переконує: торік робив кілька звернень щодо дороги, але проблема з аварійною ділянкою не вирішилась. З його слів, 2 тижні тому комунальні служби начебто приїхали і відремонтували дорогу. Але, запевняє він, учора, навідавшись туди, так і не побачив роботи комунальників.

«Я вчора приїхав туди, а дороги немає, зробив фото і зробив запит. Я попросив, щоб заступник міського голови Юрій Моклиця від міськради підготував документ, бо проблему ремонту просять вирішити і велосипедисти. Він мені пообіцяв це зробити, але сьогодні сказав, що не дружить зі мною, тож і велосипедисти його не сильно хвилюють», - зауважив депутат.

Нагадаємо, сьогодні, депутати Луцької міськради обрали нового секретаря. Проте, з таким рішенням погодились не всі: до прикладу, троє заступників міського голови вважаючи, що сесія «нелегітимна», познімали свої рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Романич Показати IP 21 Березня 2017 23:41
ти пиндосіна!!! спочатку в Луцьку зроби дорогу, а потім за жидичин будеш говорити. А до того тупарилого села , я б взагалі дорогу перекопав, вони ж нехочуть іти разом з містом. В них своє обєднання, свій бюджет, от хай латають свою дорогу.
Анонім Показати IP 22 Березня 2017 08:55
а зарплату вони не відмовляються одержувати ? якщо заступники самоусуваються від виконання своїх обовязків, то треба розглянути питання про доцільність їх перебування на посадах
до аноніма до Анонім Показати IP 22 Березня 2017 22:53
О цих "великих фахівців" заступників, які нічого не тямлять по місту у відставку та напрощання пенальці підзад - кожному за знущання на громадянами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus