USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ображені» заступники міського голови зняли свої питання з сесії

21 Березня 2017 14:21
Троє заступників Луцького міського голови написали заяви з проханням зняти з порядку денного сесії питання, за якими вони є доповідачами, незважаючи на те, що вирішення ці питання чекають вже другий місяць.

Зокрема, заяви, які надійшли в секретаріат, зачитав секретар міськради Ігор Поліщук під час пленарного засідання 20 сесії міськради.

Заяви написали перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев та заступники Сергій Григоренко і Юрій Моклиця.

Зокрема, Тарас Яковлев просив зняти з порядку денного проект рішення про затвердження звіту міського голови про здійснення регуляторної політики виконавчими органами міськради.
Юрій Моклиця відкликав проект рішення про ліквідацію КП «Парки та сквери» та створення комунальної установи «Парки і сквери».
Сергій Григоренко, своєю чергою, зняв питання про дозвіл на співпрацю між Луцьком та селом Підгайці.
Такі прохання чиновники мотивували тим, що буцімто сумніваються у законності сесії. Депутати підтримали ці пропозиції. Щоправда, така позиція заступників – доволі дивна, адже ці питання очікують на підтримку депутатів вже другий місяць. Причому, в момент відкриття сесії ці троє заступників були присутні в залі.

Окрім того, як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Юрій Моклиця, він написав заяву на відпустку за власний рахунок на два дні (п’ятниця та понеділок). Мовляв, він з луцькою театр-студією ««ГаРмИдЕр» їде на театральний фестиваль у Сєвєродонецьк, який відбуватиметься там цими вихідними. А оскільки дорога дальня, то за два дні вони не встигнуть, тому й довелося брати відпустку.

Зауважимо, в порядку денному серед питань – проект рішення Про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в м. Луцьку за 2016 рік (доповідач Кічук Олег Борисович – начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області) та Про результати діяльності місцевої прокуратури на території міста Луцька за 2016 рік (доповідає: Томашевський Артур Гегамович - керівник Луцької місцевої прокуратури). Наголосимо, представники правоохоронних органів пропозицій з проханням не розглядати їх питання не оголошували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 21 Березня 2017 14:34
Не на довго....
А2А до Анонім Показати IP 21 Березня 2017 19:41
сподіваюсь, назавжди. і самі .... назавжди.!!!
Оглядач Показати IP 21 Березня 2017 14:50
Забули водночас написати й заяви на своє звільнення з посад...
Кум Показати IP 21 Березня 2017 14:53
Щось тарасик сумний, ой, яка бідонька, роботку прийдеться шукати, а так добренько сиділося в тепленькому кубельці.
11 Показати IP 21 Березня 2017 15:24
В том і проблема що свої питання а не громади . До кормушки добрались от вам і маєте .
вацик Показати IP 21 Березня 2017 15:56
Григоренко відпустив бороду для маскування. - Не допоможе: "Сядуть усє!".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus