USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк готується до зими. На прибирання снігу місто витратить 2 млн

26 Жовтня 2019 23:21
На послуги з прибирання снігу в Луцьку готові спрямувати два мільйона гривень.

Відкриті торги для визначення виконавця послуг оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 11 листопада. Аукціон має розпочатися 12 листопада.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованих автотранспортних засобів, обладнання та працівників відповідної кваліфікації, а також утримання в належному експлуатаційному стані вулично-шляхової мережі міста протягом зимового періоду 2019 року.

Своєю чергою, утримання вулиць міста в належному стані протягом зими включатиме очищення вулиць міста від снігу спецтехнікою, роботу навантажувача, трактора з відвалом, чергування спецтехніки, навантажувача, трактора з відвалом, роботу з очищення снігу вручну та роботу автомобілів-самоскидів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Svidok Показати IP 26 Жовтня 2019 23:45
Луцьк готується до зими......і........починає вкладати асфальт на рівненській!
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2019 00:43
Якщо готуються до зими,значить несподівано в грудні випаде сніг,дороги будуть переметені.Гроші?Які гроші?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus