USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк і Прилуцьке укладають договір про співпрацю

6 Вересня 2016 13:39
Договір про співробітництво між Луцькою міською радою та Прилуцькою сільською радою підпишуть на підставі Закону України «Про співробітництво територіальних громад» вчора, 5 вересня, повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Нагадаємо, Прилуцька сільська рада висловила бажання співпрацювати з Луцькою міською радою. Щоправда, про об’єднаня поки не йдеться: село не готове об’єднатися, але спробувати співпрацювати – так.

Як стало відомо під час зустрічі, у Прилуцькому запланували ремонт Будинку культури та будівництво дитячого садочка.

Окрім цього, у фельдшерсько-акушерський пункт додатково введуть посаду медсестри, гроші на оплату праці якої передбачать у бюджеті міської ради. Також вивчається питання ремонту фельдшерсько-акушерського пункту, який в незадовільному стані, або ж перенесення закладу в інше приміщення.

Як зазначив Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов, село потребує дитячого навчального закладу і школу, а у разі об’єднання з обласним центром можна розвинути інфраструктуру. Також він розповів про проблему з місцем для кладовища, оскільки немає вільних земель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянам Показати IP 6 Вересня 2016 15:16
правильна дорога, ще "царьків" з липин підгайців, боратина, боголюб потрібно до міста, пора їм жити як усі їхні односельчани а не торгувати землею
патріот Показати IP 7 Вересня 2016 22:36
Доброго вечора. На рахунок підписання, то це-брехня. Тільки сьогодні, 07.09.2016, на сесії Прилуцької сільської ради розглядалося питання про співпрацю, і тільки сьогодні було підписано рішення, а не вчора. Значить вже, що ЗМІ брешуть!!!!!!!!! І Прилуцька сільська рада не висловлювала першою бажання про співпрацю чи, в подальшому, на обєднання. Вона не така бідна і нещасна як її виставляють ЗМІ чи Луцька влада.
патріот Показати IP 7 Вересня 2016 22:38
І, не видаляйте коментар, бо це правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus