USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк «котячий»

6 Грудня 2014 08:00
На вулицях Луцька – зима. Однак чотирилапим мурчикам вона поки що не надто страшна, адже природа наділила їх теплими шубками.

Скільки ж на вулицях міста їх: і домашніх, які вийшли «подихати свіжим повітрям»; і тих, які прагнуть тепла та ласки – безпритульних. Одним іноді щастить потрапити бажаним гостем до оселі дбайливих господарів, іншим – до притулку, але в більшості коти - вільні та норовливі.

Гуляють собі вусатики вулицями засніженого міста.
Руді, сірі, триколірні, чорно-білі: у пошуках пригод вони вилазять на дерева, ховаються під автівки, й просто спостерігають собі за навколишнім світом, наче декоративні статуетки. «Бог створив Кота для того, щоб у людини був Тигр, якого можна погладити», - казали древні й, схоже, не помилились.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ЛЮСЯ Показати IP 6 Грудня 2014 08:09
КЛАСНІ КОТИКИ ...
Інна Показати IP 6 Грудня 2014 10:05
В нас на Гнідаві тоже котиків багато
Жителька Волині Показати IP 6 Грудня 2014 11:24
Краще зробіть репортаж: "Луцьк в какашках". Може прибирати краще будуть
Волинь моя до Жителька Волині Показати IP 6 Грудня 2014 12:12
Да, в людських какашках... Коти на відміну від людей де попало не гадять, і закопують за собою.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2014 12:07
Вони такі класні! :) і не кидаються на людей як собаки
ага до Анонім Показати IP 6 Грудня 2014 14:26
якшо класн, то приютіть когось!
Анонім до ага Показати IP 6 Грудня 2014 14:36
а хто сказав що не приютила? :) третя фотографія - це здається кіт який живе біля 2 поліклініки, купляла йому сосиску :) може хтось скаже, що краще бідним купила, але я допомагаю всім по можливості. і це круто, спробуйте ;)
Вован Показати IP 6 Грудня 2014 12:32
Ага,закопують,особливо по під"їздам під дверима.І пахне дуже класно,І двері завжди мокрі.Повиздихали б всі
Нормальний Показати IP 6 Грудня 2014 12:56
Гарний репортаж!!! Молодці!
Небайдужий громадяни Показати IP 6 Грудня 2014 13:22
Хочу звернутись до працівників ЖЕКів та всіх небайдужих громадян! З настанням зими працівникі жеків позакривали наглухо входи до підвалів і підвальні вікна.Більшість ям у яких розташовані підвальні вікна закриті решітками (а не сітками), але через пруття такіх решіток до цих ям падають коти і маленьки кошенята, або їх туди просто, заради розваги, кидають всякі сволоти. Коти і кошенята з ям не мають змоги самостійно вибратись (вікно забите,а зверху решітка) і на них чекає ПОВІЛЬНА МУЧЕНИЦЬКА СМЕРТЬ! Я прошу працівників ЖЕКів поробити хоча б маленькі лазейки для котів, або всі підвальні вікна закрити не тільки решітками але й сіткою рабицею, щоб тварини туди не падали. ДА, на це потрібні кошти, але люди платять за утримання будинків, то зробіть хоча б щось!
ага Показати IP 6 Грудня 2014 14:29
всім так котики сподобались, а ви візьміть і заберіть собі когось, подаруйте тепло, ласку, любов! В нас немає притулку для котів, коли на вулиці зустрінеш 5 малих кошенят, що робити? береш собі, виходжуєш, роздаєш...Деякі пройдуть повз...і малеча помре від голоду і холоду...Одні люди викидають, інші б'ють, травлять, топлять. Тваринкам на вулиці потрібно допомагати
Джулія Показати IP 6 Грудня 2014 20:03
Котєйки-СУПЕР!
Ведмідь) Показати IP 8 Грудня 2014 20:33
Бляха!!! Мене дивують люди, котрі завжди акцентують увагу на негативі... Луцьк в какашках... Сосиску краще бідним... Життя гівно.. Так, усе це є. Але деколи треба вміти бачити красу навколо, а не лише екскременти... Адже з цього складається наше життя! І завжди у ньому має бути місце для простої краси, повз котру ми ходимо щодня і не звертаємо уваги. Тому наповнюйте свої дні радістю. І досить скамудити і соплЯки на кулак намотувати. Краще про какашки... От якби написали про те гівно, і там би ті ж самі персонажів коментах бідкалися і побивалися, що у нас місто загаджене... Так, не сперечатимуся, що є, то є. Але котики - просто супер!!! Іноді треба розбавляти новини просто такими позитивними репортажами.
Свідок Ведмедя до Ведмідь) Показати IP 8 Грудня 2014 20:42
Наступного разу вимагаємо репортаж про ведмедів) Бо Ведмідь - це теж прекрасне створіння=)
котомани )) Показати IP 8 Грудня 2014 22:33
а ми взяли мале котеня,що нявкало під підїздом, собі ......і життя змінилось .....стало веселіше ,тепліше,цікавіше . І лікує він нас, завжди на хворе місце лягає гріє і муркотить. А вам слабо ,змінить собі життя ),зігрійтесь на зиму )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus