USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк на порозі весни. ФОТОРЕПОРТАЖ

22 Лютого 2014 12:28
На дворі - 22 лютого. Тогоріч у цей час лучани потопали у снігових заметах та кутались у теплі шарфики від лютих морозів. Однак сьогодні на вулицях міста розпустились квіти. Справжні. Живі. У такі сумні для України дні сама природа начебто провела у останню путь загиблих на Майдані героїв. Але життя продовжується, і мало-помалу, прокидаються заспані дерева та кущі, розпускаються квіти. Не прокинуться лише ті, хто заснув вічним сном, поклавши свою голову за рідну землю...
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волинянин Показати IP 22 Лютого 2014 12:59
СЛАВА ТА ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ПОЛЕГЛИМ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ !!! ПОВІК НЕ ЗАБУДЕМ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ ! ВАШУ РОЗПОЧАТУ СПРАВУ БЕДЕМО ПРОДОВЖУВАТИ ДО КІНЦЯ, НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНІ ТА НАРОДУ УКРАЇНСЬКОМУ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus