USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьк неймовірний»: виставка незвичайних пейзажів. ФОТО

7 Жовтня 2015 22:39
Луцька художниця Тетяна Панасюк під час відкриття виставки «неймовірних» пейзажів міста розповіла про себе, своє життя, інвалідність, подорожі та мистецтво. Про це повідомляє Слово Волині.

Роботи серії «Луцьк неймовірний» очікують свого глядача у читальному залі Волинської обласноїї біблітеки для юнацтва. Відкриття відбулося сьогодня, 7 жовтня.

Так, розповідаючи про серію пейзажів міста із несподіваними героями, Тетяна сказала, що все почалося з «бітлів». Ідеться про те, що першим на «пустих» пейзажах міста з’явився легендарний гурт «Бітлз». Відома світлина, де учасники гурту переходять дорогу, перенеслася на проспект Волі. Так, головна вулиця міста отримала неймовірних гостей.

Далі роботи авторки почали «окуповувати» персонажі відомих фільмів та мультфільмів. Біля головного корпусу Лесиного вишу з’явилися «люди в чорному», які тримають у руках палку стирання пам’яті. Поруч зі славнозвісною луцькою «Бригантиною» ховається легендарне чудовисько Нессі, а над нещодавно відремонтованим «Авангардом» стоїть на нічній варті мужній Супермен.

Також авторка розказала про себе. Так, малювати вона почала у 20 років - тоді, коли сіла на інвалідний візок. Ще жінка наголошувала на тому, що не варто впадати в депресію. Завжди є можливості.

Зараз Тетяна продовжує працювати над зимовим пейзажем. Окрім того, часто їздить за кордон. Окрім того, авторка пейзажів є тренером з плавання та займається перекладацькою діяльністю.

Виставка триватиме з 7 по 25 жовтня. Тож усіх охочих запрошують побачити

«Луцьк неймовірний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus