USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцьк отримав півмільйона на очищення Сапалаївки

8 Липня 2016 08:22
Кабмін виділив майже півмільйона гривень на очищення русла річки Сапалаївки у Луцьку.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Згідно з повідомленням, Постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 року №395 "Деякі питання надання у 2016 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій" передбачене фінансування в обсязі 498,8 тисячі гривень заходів з відновлення гідрологічного режиму, санітарного стану та очищення русла річки Сапалаївки від вулиці Теремнівської до вулиці Ніла Хасевича з метою захисту від підтоплення громадської та житлової забудови Луцька.

Нагадаємо, у квітні цього року повідомлялося, що на очищення Сапалаївки використовувалися кошти, передбачені на розчищення річки Стир. Так,у бюджеті міста на 2016 рік передбачено мільйон гривень на розчистку річки Стир. Однак жодних робіт не проводилось, посилаючись на те, що немає коштів. Нсправді, як заявляв тоді депутат міськради член фракції «УКРОП» Микола Дендіберін гроші витрачали та розчищення русла річки Сапалаївки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus