USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку гроші, виділені на Стир, витрачають на Сапалаївку?

3 Квітня 2016 16:25
Використати кошти, передбачені у бюджеті на очистку русла річки Стир, закликають Луцького міського голову.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради.

Як зауважив у запиті до міського голови член фракції «УКРОП» Микола Дендіберін, у бюджеті міста на 2016 рік передбачено мільйон гривень на розчистку річки Стир. Нині ніяких робіт не проводять, посилаючись на те, що немає коштів (про це йдеться у відповіді за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева). Насправді, зі слів депутата, гроші витрачають та розчищення русла річки Сапалаївки. Він просив виділити кошти, передбачені у бюджеті, та розпочати роботи з очистки Стиру. Міський голова Микола Романюк запевнив, що кошти усе ж є і роботи будуть здійснені.

В іншому запиті депутата йшлося про те, що мешканці Київського майдану у зв’язку з настанням теплої пори року та збільшенням потоку людей, які йдуть відпочивати до Стиру, просять встановити обмежувач швидкості («лежачий поліцейський») з обох боків пішохідного переходу на вулиці Глушець, 3. Цю проблему лучани піднімають вже не вперше, але вона так і лишається невирішеною впродовж декількох років.

Депутати підтримали запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
епізоди Показати IP 3 Квітня 2016 21:56
Respect,месник,ти найкращий,повністю підтримую! уважний читач Сьогодні 08:53 відповісти + 7 - 3 А хто підрахував у скільки обходиться міському бюджету сімейка мера і всього його почту з їхніми нащадками, може це все кодло поміняти на червону панду і нехай діти потішаться ДПЗ Сьогодні 08:57 відповісти + 2 - 2 хай романюк сам в себе купить даниних собак з Ласки. Тобто знову оприходував народні гроші на добре діло. Так як робив з Луцьктенпло, ЛПЕ ЛВПУ Сьогодні 09:08 відповісти + 7 - 2 підробніше див. на сайті батов г.ф. Нехай забере і посадить в клітку "ослів" з ЛВПУ, яких він захищає від кримінальної відповідальності за розкрадання училища та мільйонні фінансові оборудки. Буде зовсім дешево. Їх кормити не потрібно - накрали стільки, що можуть утримувати весь зоопарк до кінця днів своїх. (((Дружина батова привселюдно вихваляється: Коля Романюк крестил нашего зятя. Нас выручат, нам помогут. Никто ничего нам не сделает. Должность директора нам обошлась в 5 тысяч у.е. Мы же должны были эти деньги как-то отмыть.)
Яся до мера Луцька Показати IP 4 Квітня 2016 16:17
Микола Ярославовичу. чи бачили ви сходи у воду в межах центрального пляжу , правіше від будиночків моржів ?Вони криві , нахилені під значним кутом , нижню частину сходів відірвала течія , між ними утворилася яма , Та частина сходів , що під водою вкрита мулом і водоростями, дуже слизько !Хто буде відповідати за життя і здоров я людей, за декілька метрів від сходів пост рятувальників , вони теж швидко збігають по цих сходах до них і підійти неможливо , перед сходами дві ями !Невже не можна замінити 2 сходіві поставити треті там , де вони були колись? З води стирчать поламані опори , вони дочекаються ремонту , чи ......І почистити нарешті ділянку русла , правіше від бпоста рятувальників . від осоки....Маленька територія в центрі Луцька , а її не хочуть бачити , про неї забули ! Яковлєв , Романюк .......і т, Д . Дендиберін , рятуй !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus